Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

På äventyr med Sharkboy och Lavagirl


Alla vet att Max har en livlig fantasi. Så självklart tror ingen på hans berättelse om vad han varit med om under sommarlovet. Hajpojken och Lavaflickan finns ju inte. Men alla i hans närhet blir mycket överraskade när hans vänner kommer och tar med honom på äventyr.


Originaltitel The Adventures of Shark Boy & Lava Girl in 3-D
Alternativ titel Shark Boy & Lava Girl
Regissör Robert Rodriguez
Manus Robert Rodriguez, Marcel Rodriguez
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Cayden Boyd, Taylor Dooley, Taylor Lautner, George Lopez, David Arquette, Kristin Davis, Jacob Davich, Sasha Pieterse, Rico Torres, Marc Musso, Shane Graham, Tiger Darrow, Rocket Rodriguez, Racer Rodriguez, Rebel Rodriguez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 332
Filmnummer 33696

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Thavox
2016-07-02
Risigt animerad och tunn story, men bra dröm-rörig.
peu-depeu
2016-01-05
Sa "vafan" om och om igen under filmen. Effekterna är bättre hos youtubers nu för tiden och storyn är ju inte bara "som gjort av ett barn" utan bokstavligen gjort av ett barn. Den är dum. Den är dålig och själlös. Superdålig. Blö.
Caziopeia
2015-07-10
Synd att det inte går att ge minuspoäng!
DrJW
2015-05-28
Utan tvekan den SÄMSTA filmen Robert Rodriguez har gjort! Kan förstå att han gjorde den här för en av sina söner, den här var baserad på hans dröm/idè. Men om du ska göra en film baserad på ditt barns dröm/idè, ansträng dig mer! Konceptet är klichè, men med tanke på att de är Robert Rodriguez så hade man förväntat att han skulle göra något annorlunda med den koncepten, men nej, ser precis ut som andra dåliga familjefilmer, fast den här såg värst ut! Handlingen har plotholes och är ologiskt, och skådespelarna var stela och hälften av alla gångerna så vet jag fan vad George Lopez håller på med?! CGI-effekterna var hemska, riktigt fula! Både Sin City och den här kom samma år, 2005, och de syns att Rodriguez lade mer tid och ansträning på den än den här. Har sett några scener av den första Spy Kids-filmen och t.o.m. den försökte medans den här brydde sig knappt ett dugg! Se Sin City istället, så mycket bättre och sevärdare än den här! Och CGI:en på den var så bra, en av de få filmer på den tiden som lyckades väldigt bra med CGI, medans resten försökte men lyckades inte så väl.
Xenox
2012-07-17
Godkänd barnfilm, lite sämre än Spy kids dock.
m3m
2010-11-07
såg denna när jag var 8, gillade den då. Så såg jag den nu 9 år senare. UUSSSSSSSCH, klarade knappt igenom hela filmen, manuset är förvirrande och bilden är hemsk. Inte ens bra skådespelar insatser. Se inte denna film! ångrar att jag själv gjorde det!
paramore
2009-07-16
inte alls bra, för härmigt spy kids...
snöbrigad
2008-08-23
säger som diana007...öhh? vad fan är det här?
Alex.Bell
2008-03-26
kass inte ens tvåringar gillar den
Skullbone
2008-01-06
Inte ens barn kan tycka att detta är bra. Lägre standard finns inte.
Visa äldre kommentarer »