Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

På smällen


Festprissen Ben Stone får sig en rejäl överraskning när hans one night stand Alison från några veckor tidigare dyker upp och berättar att hon är gravid.


Originaltitel Knocked Up
Regissör Judd Apatow
Manus Judd Apatow
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Katherine Heigl, Seth Rogen, Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel, Jay Baruchel, Jonah Hill, Martin Starr, Charlyne Yi, Ken Jeong, Kristen Wiig, Alan Tudyk, Harold Ramis, Bill Hader, Craig Robinson, Adam Scott, Iris Apatow, Maude Apatow, Joanna Kerns
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11969
Filmnummer 52889

Recensioner

Skapad 2019-11-24 av elinaw
En olycka sker så lätt. En oskyldig flört, ett lite mindre oskyldigt one night stand - och så ett ödersdigert missförstånd om kondomens vara eller inte vara. Vips! Katastrofen är ett faktum. ...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2022-02-05
Helt okej komedi om folk i 20-30 års åldern även om Seth Rogen ser ut som att han är 55 plus...det är en av dom största regissörerna inom komedi som står bakom, självaste Judd Aptow och efter hans roliga komedi 40 year old virgin så trodde jag mer om denna men blev ganska besviken faktiskt, den är helt okej absolut men hade mer förväntningar faktiskt, många bra skådisar är med i mindre roller som t.ex Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel och Jonah Hill men huvudrollerna spelade av Seth Rogen och Katherine Heigl går väl att diskutera, aldrig ansett att Rogen är en bra skådis men här behöver han mest spela sig själv, en gräsrökande soffliggare och det kan han inte misslyckas med och Katherine Heigl typ samma roll som i Greys Anatomy som gjorde henne känd över en natt, med lite mer roliga repliker förstås, men att spela en skärrad ung kvinna som råkar bli gravid vid ett one night stand kan inte ens hon misslyckas med, kemin mellan dom är katastrof men det kanske är meningen att dom ska vara oerhört olika men just därför har jag svårt att köpa hela historien också, så det är både på gott och ont, men hela storyn är för otrolig att jag ska köpa den och dom komiska inslagen består mest av hormoner som går upp och ner, en hispig kompis (spelad lysande av Leslie Mann) och gräsrökande småpojkar...kan tyvärr inte säga att detta är en suveränt rolig komedi men det är underhållande och man får le lite här och var under filmen som mest, några gapskratt blir det absolut inte, då måste man nog antingen vara hög själv eller väldigt ung kanske...hursomhelst så är det helt okej underhållning och betyget blir en mycket svag 3:a, 2:an är absolut inte långt borta.
dudson
2020-02-20
Sjukt rolig") Då mera betoning på sjuk. lol) Sen är samtliga.. inblandade perfekt castade rakt av/ Given Komedi klassiker!)
Harford
2018-06-07
Hemskt. Varje gång Seth Rogen skrattar vill jag skära av mig öronen.
picklessmulan
2017-02-12
Mycket rolig komedi som blandar humor och allvar på ett fantastiskt sätt. Bra skådisar.
Sunken25
2016-12-21
Bra komedi med ett budskap som driver lite med sig själv och det blir bra. Kulturkrockarna som uppstår är roliga, bra skriven dessutom från Apatow.
yrkeschaufföre
2015-10-14
Charm och budskap, lite lågt här å där men Jag gillar: Heigl, Mann, Wiig och Älskar Paul Rudd Så en ganska stark trea får den idag.
Krille80
2014-12-08
Judd Apatow som skrev och regisserad "The 40 Year Old Virgin" är här tillbaka med en film i samma härliga anda. Här känner man igen den grova humorn och språket kombinerad med massor av charm, hjärta och värme. Slutresultatet blir inte lika klockrent som "The 40 Year Old Virgin" men detta är utan tvekan riktigt bra.
Fredrik83
2014-10-22
Jag måste citera Danny Glover, I'm getting to old for this shit!
ryderup
2014-08-15
...it's just a style... we don't have to go outside or anything. Heigl är felcastad, allt annat finfint.
EliasN
2014-04-23
Oväntat bra, faktiskt. Bra budskap.
Visa äldre kommentarer »