Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

På spaning med Bridget Jones


Ett nytt år har börjat, och en ny dagbok väntar på att fyllas i. I slutet av förra filmen blev Bridget ihop med tråkmånsen Mark Darcy, och det dröjer inte länge innan de börjar gå varandra på nerverna. Är de helt enkelt för olika för varandra? Förutom dessa nya kärleksbekymmer som dykt upp i Bridgets liv måste hon stå ut med sin nya chef och sitt livs värsta semester.


Originaltitel Bridget Jones: The Edge of Reason
Regissör Beeban Kidron
Manus Adam Brooks (I), Helen Fielding, Richard Curtis, Andrew Davies
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Hugh Grant, Renée Zellweger, Jim Broadbent, Colin Firth, Gemma Jones, Catherine Russell, Jacinda Barrett, James Callis, Sally Phillips, Morne Botes, Shirley Henderson, Neil Pearson, Paul Nicholls
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9682
Filmnummer 23238

Recensioner

Skapad 2019-12-10 av weng-weng
Minns ni när Gus van Sant gjorde en nyinspelning av Hitchcocks Psycho och man undrade över anledningen? Varför göra exakt samma film igen? Var det verkligen den ultimata hyllningen? När vi nu...   Läs mer »

Skapad 2019-12-09 av ontherocks
Knappt en månad har hunnit förlöpa sedan Bridget fick sin älskade Mark mitt i den stämningsfulla röran av fallande snöflingor och darrande stråkar. Med andra ord, tillräckligt med tid för at...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
Helen Fielding har skrivit tre böcker om Bridget Jones och denna film är baserad på den andra boken i ordningen, så detta är alltså en uppföljare till filmen \"Bridget Jones dagbok\". I min men...   Läs mer »

Skapad 2019-11-03 av Loomis
Alla tjejers Bridget Jones… För visst är hon en karaktär för det kvinnliga könet, en antimodell som är tvärtemot hur alla kvinnor ska vara. Fast på ett charmigt och ganska okonstlat sätt. T...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-02-14
Usel och det räcker så!
StureStenhög
2017-12-27
Ett typexempel på en uppföljare som inte har något värt att berätta, men där man ändå måste få ur sig en film eftersom den första var en succé. Det blir en massa trötta upprepningar, och alldeles för mycket pinsamhetshumor. Men visst har man sett värre, och det faktum att man har lyckats få ihop alla skådespelarna från första filmen en gång till ger ändå någon slags acceptabel lägstanivå
mammene
2017-12-26
Tycker nog att det blev för mycket pinsamheter här, kanske skulle man nöjt sig med ettan, det känns bara som om man tog ett varv till och hamnade på ett sämre utgångsläge. Men trean ska ges en chans.
Stygga-Vargen
2017-02-19
Tokrolig och underhållande film med mycket värme och humor, mycket bra musik och bra skådespelare. Den är inte riktigt lika bra som ettan men väldigt nära. Svag 5:a.
KalleB
2016-12-13
Känns lite som Mr. Bran på dekis med allt snubblande. Filmen går igenom hela checklistan från första Jones och gör allt sämre. Inte för att första var ett mästerverk men den hade betydligt mer skaparglädje
Tatty
2016-11-23
Rolig och knäppt. Lika bra som första filmen. Gillar slutet skarpt som får mig att le.
Nalland
2016-11-22
Förstår inte syftet med denna uppföljare. Om den första blev så populär bland eventuella fans att man kände sig manad att göra en till? Var det rent av så att produktionen och skådespelarna inte kunde tacka nej till intäkter? Spretig historia hur som helst och aningen okoncentrerad. Man får följa med Bridget på både skidsemester, solsemester, fängelsevistelse och allt däremellan. Trots att den visar på livets alla bestyr och att Bridget är en "dumgullig" person värd en kram eller två så tappas fokus trots att den är en komedi och det (eller att man irriterar sig) utgör ofta dåliga filmer.
myslas
2016-09-17
Inte helt utan roliga moment men går väldigt mycket på tomgång och återupprepar en del från första filmen. Som om de bara försökte casha in på första filmens popularitet.
Krille80
2014-11-30
Jag gillade verkligen inte den första filmen men av någon anledning så tyckte jag denna uppföljare hade en hel del kul scener och bäddade för en del underhållning. Jag gillade t.o.m. Renee Zellweggers rollprestation denna gången. Bäst är dock scenen där Colin Firths och Hugh Grants kraktärer slåss. Jag skulle vilja se en hel film med bara dem.

2013-10-20
Totalt misslyckad uppföljare som som garanterat är gjord i ett enda syfte. Att tjäna pengar.. Genomrutten.
Visa äldre kommentarer »