Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Paddington 2


I denna uppföljaren har Paddington blivit en del av familjen Brown och är omtyckt i samhället Windsor Gardens. När tant Lucy ska fylla 100 har han hittat den perfekta presenten i form av en unik bok i antikaffären. Men när boken blir stulen måste han och familjen Brown hitta tjuven.


Originaltitel Paddington 2
Regissör Paul King (II)
Manus Paul King (II), Simon Farnaby
Genre Äventyr, Komedi, Fantasy, Familjefilm, Animerad, 2010-tal
Skådespelare Ben Whishaw (röst), Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Jim Broadbent, Julie Walters, Peter Capaldi, Samuel Joslin, Sanjeev Bhaskar, Madeleine Harris, Jessica Hynes, Imelda Staunton (röst), Michael Gambon (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

dafreakish
2019-05-03
Minst lika charmig och harmlös som den första filmen. När filmer är gjorda med så stort hjärta som det här, är det svårt att inte ryckas med, trots eventuella manusbrister.
PeterTheW
2019-01-31
Varm, härlig, humoristik och välgjord.
Benisakura
2018-10-02
Tyckte saknade det mest från första filmen tyvärr.
Barneyk
2018-07-24
Fin, gullig, mysig, bättre än första. Men, det blir inte mer än en tvåa. Svårt att förklara varför.
SoulSurvivor
2018-04-09
Mycket bra! Minst lika bra som ettan. Lika fantasifull, varmhjärtad, humoristisk och intelligent. Ovanligt bra uppföljare!
Jompalompier
2018-04-06
Härlig och rolig men inte lika bra som ettan.
zeke_karlsson
2018-03-26
Bättre än 1an och otroligt fin!
Oompf
2018-03-23
Oerhört charmig och lyckas fylla första filmens skor väl. Tror nästan att det krävs engelsmän för att göra den här typen av familjefilmer.
Spidde
2018-03-10
Fantastisk barnfilm som även fungerar bra för vuxna. Oväntat bra handling, roligt manus och många duktiga skådespelare. Filmen är också mycket snygg med många lekfulla scenlösningar som påminner om Wes Andersons filmer. Filmen känns också varm och mysig på ett sätt som få andra barnfilmer gör idag. Paddington är verkligen en älskvärd och helmysig liten björn! En solklar fyra i betyg och jag hoppas på en tredje film också.
haajen
2018-01-27
Helt underbar på alla plan. Fantastisk välgjord och genuint varm film, lipade och skrattade om vartannat. Det filmiska hantverket är också helt suveränt, fantasin flödar i det visuella berättandet. Får ta och se om första filmen, kan ha underskattat den...