nya casino utan svensk licens

2.3

Paint It Black

Paint It Black är berättelsen om efterdyningarna av Michaels död, och Josies kamp att gå vidare efter hennes stora kärleks död. När Josie försöker förstå vad som ledde till hans död, dras hon in i en skruvad relation med Michaels mor.

122016

amam
2017-10-21
Svår att betygsätta. Alia Shawkat är ju bra och också filmens behållning. Resten ... Vissa bitar är ju kompetenta men mycket är banalt och ytligt medan det försöker förmedla djup. En del scener är som tagna ur en förstaårselevs studenfilm, inte speciellt bra alltså. Amber Tamblyns första långfilm imponerar inte.
2017-10-15
Här har vi sannerligen att göra med en regissör som är alldeles för förtjust i sig själv. Jag antar att hon har velat skapa någon form av drömsk noir-stämning, men det fungerar inte alls, och det enda det åstadkommer är att påminna oss om att vi ser på film. Det i sin tur gör det svårt att bry sig om karaktärerna, vilket förstås var ganska svårt ändå. Jag vet inte om det är tänkt att psykologin bakom det här ska vara trovärdig eller intressant på något vis, men det är den iaf inte, och det blir inte bättre av att Janet McTeer spelar över å det grövsta. Man kan väl fortfarande hävda att det på ett filmtekniskt plan inte är tillräckligt inkompetent för att motivera bottenbetyget, men sådana här provocerande ointressanta och tomma filmer är de som jag finner mest plågsamma att ta sig igenom, och därför är det också dessa jag helst bestraffar med en brunis