Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Panik!


Ett experiment resulterar i att jorden börjar spricka vilket hotar att dela planeten i två delar om ingen förhindrar det i tid.


Originaltitel Crack in the world
Regissör Andrew Marton
Manus Jon Manchip White, Jon Manchip White, Julian Zimet
Genre 60-tal, Science Fiction
Skådespelare Dana Andrews, Janette Scott, Kieron Moore, Alexander Knox, Alfred Brown, John Karlsen, Todd Martin, Peter Damon, Jim Gillen, Gary Lasdun, Mike Steen, Emilio Carrere, Sydna Scott, Ben Tatar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13
Filmnummer 62394

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ilBrutto
2014-04-04
Egentligen är detta skrattretande dåligt men det är så kärleksfullt gjort att det är svårt att inte bli engagerad. Extra plus till den frekventa användningen av Ericsons Kobratelefon!
Mat1az
2013-09-05
Ladda upp med en riktig brakfrukost, bänka dig i soffan och släng på den här. Det här är frukostmatiné när det är som bäst. Den är lagom lång med ett bra tempo som håller filmen intressant och spännande från början till slut. Specialeffekterna är också imponerande med tanke på årgången, speciellt explosionerna! Rekommenderar denna starkt till alla som uppskattar en gammal god katastroffilm.
Grillo
2013-04-29
Rolig svensk titel! Trevlig katastroffilmsprototyp med hyfsade effekter för sin tid. Håller intresset uppe hela vägen igenom och man får vad man väntat sig.