Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Panther Squad


En grupp kvinnliga legoknektar tar sig an miljöorganisationen Space Clean, som försöker sabotera ett rymdprogram.


Originaltitel Panther Squad
Alternativ titel Female Mercenaries II
Regissör Pierre Chevalier
Manus Georges Friedland, Ilona Koch
Genre Action, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Sybil Danning, Jack Taylor, Karin Schubert, Antonio Mayans, Roger Darton, Donald O'Brien, Analía Ivars, Françoise Bocci, Shirley Knight (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10
Filmnummer 56971

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2020-09-13
Att jag skulle sätta en etta på den här kändes knappast troligt i förväg. Nu är det tyvärr en helt värdelös produktion där de serverades allt vad gäller brudar, vapen och action, men valde att klanta till allt med värdelös klippning, obegriplig story och eviga transportsträckor.
Gordyal
2015-05-30
Fyttihelvitta vilket raffel! Vi bjuds på episka fightingscener, rutschbaneåkning, Sybil Danning i små men skitatuffa läderkläder och solbrillor, andra tanter i små men skitatuffa läderkläder fast utan solbrillor, Sybil Danning som nästan kör motorcykel alldeles själv, jublande soldater som hoppar jämfota, en überfräsig spejspickadoll, ett svulstigt brinnstunt, en slemmig Donald O'Brien, hisnande vindsurfing, ett synthpoppigt soundtrack, helikopter-action, bikinivåld, samt tillräckligt med ost för att försörja hela den franska befolkningen i ett år - men inte en enda tutte. Hurra! (9+/15)