Paparazzi
En skådespelare beslutar sig för att få en paparazzifotograf att ångra att han nästan orsakade en personlig tragedi för honom och hans familj.

Originaltitel | Paparazzi |
Regissör | Paul Abascal |
Manus | Forrest Smith |
Genre | 2000-tal, Drama, Thriller |
Skådespelare | Cole Hauser, Larry Cedar, Tom Sizemore, Robin Tunney, Dennis Farina, Robert Catrini, Kevin Gage, Daniel Baldwin, Fay Masterson, Tom Hollander, Kelly Carlson, Lauren Birkell, Jordan Baker, Andrea Baker |
Ganska spännande faktiskt.
Mel Gibson har här lyckats producera en OK men framförallt stjärnfylld B-film. Den når status OK tack vare en intressant början där man tar upp hur paparazzis arbetar men framförallt deras hänsynslösa metoder. Filmen urartar dock sedan till en hämnarrulle a la Charles Bronson. Det stjärnfylda kommer av cameos av Chris Rock, Vince Vaughn, Mel Gibson.
Bra tempo och intressant ämne. Riktigt underhållande men inte så mycket mer. (8+/15)
Filmen har ett bra budskap, men tyvärr känns den lite tunn och förutsägbar. Den duger som underhållning.
Behandlar ett ganska intressant ämne och det är inte utan att jag blir lite arg under filmens gång. Men det hade kunnat göras så mycket bättre och jag hoppas att det snart kommer en bättre film om samma ämne.
Helt ok film.
Fruktansvärt smörig och klichéfylld b-film, amerikansk smörja när den är som värst. Bland de 10-15 sämsta filmer jag sett klart, faktiskt.
snoppfilm
sevärd, svag trea.