2.6

Paparazzi

En skådespelare beslutar sig för att få en paparazzifotograf att ångra att han nästan orsakade en personlig tragedi för honom och hans familj.

Originaltitel Paparazzi
Regissör Paul Abascal
Manus Forrest Smith
Genre 2000-tal, Drama, Thriller
Skådespelare Cole Hauser, Larry Cedar, Tom Sizemore, Robin Tunney, Dennis Farina, Robert Catrini, Kevin Gage, Daniel Baldwin, Fay Masterson, Tom Hollander, Kelly Carlson, Lauren Birkell, Jordan Baker, Andrea Baker

2016-10-23
Ganska spännande faktiskt.
2014-11-12
Mel Gibson har här lyckats producera en OK men framförallt stjärnfylld B-film. Den når status OK tack vare en intressant början där man tar upp hur paparazzis arbetar men framförallt deras hänsynslösa metoder. Filmen urartar dock sedan till en hämnarrulle a la Charles Bronson. Det stjärnfylda kommer av cameos av Chris Rock, Vince Vaughn, Mel Gibson.
Gordyal
2013-02-05
Bra tempo och intressant ämne. Riktigt underhållande men inte så mycket mer. (8+/15)
Xenox
2012-07-25
Filmen har ett bra budskap, men tyvärr känns den lite tunn och förutsägbar. Den duger som underhållning.
il_genio
2010-03-24
Behandlar ett ganska intressant ämne och det är inte utan att jag blir lite arg under filmens gång. Men det hade kunnat göras så mycket bättre och jag hoppas att det snart kommer en bättre film om samma ämne.
Zax0x
2010-03-20
Helt ok film.
Masjävel
2009-07-28
Fruktansvärt smörig och klichéfylld b-film, amerikansk smörja när den är som värst. Bland de 10-15 sämsta filmer jag sett klart, faktiskt.
fejknick
2008-02-06