Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Paranormal Activity


Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.


Originaltitel Paranormal Activity
Regissör Oren Peli
Manus Oren Peli
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs, Ashley Palmer, Amber Armstrong, Randy McDowell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6443
Filmnummer 76066

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av wst
Efter att det unga paret, Katie (Katie Featherston) och Micah (Micah Sloat), bestämt sig för att bo tillsammans och flytta in till deras nya hus börjar de bli störda av knackningar och andra likna...   Läs mer »

Skapad 2019-11-04 av Mihon86
Många har haft ovanan och vanan att prata med sig själv, men tänk om någon svarar och börjar förfölja dig i dina drömmar och under natten så känner du hur något andas mot din hud? Det är v...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av Elemental
Micah (Micah Slott) och Katie (Katie Featherston) har ett trivsamt liv tillsammans i ett hus i Kalifornien i USA. En dag berättar Katie för Micah att hon känner sig förföljd av en vålnad, vilket...   Läs mer »

Skapad 2019-09-29 av frienatic
Blair Witch Project? Är det någon som kommer ihåg den? Tydligen inte, samma trötta hypemaskin verkar ju fungera igen. I alla fall på amerikanarna, för på hemmaplan har lågbudgetskräckisen Par...   Läs mer »

Kommentarer


Nalleman
2018-04-26
Nej detta blir helt enkelt för segt och långdraget
Zarquon
2018-01-28
Brukar inte vara något superfan av genren, men den här gör rätt mycket med ett minimalistiskt tillvägagångssätt. Visst blir man lite frustrerad när karaktärerna ibland är korkade rövhål men på något sätt funkar det bättre och är mer trovärdigt gjort än den genomsnittliga skräckfilms-idiotkaraktären. I slutändan mindre innehåll än form kanske, men formen är ändå bra.
NoWireHangers
2017-12-21
Har några effektiva sekvenser men det är rätt tjatigt/enformigt berättat och går på tomgång rätt långa stunder.
Murvel48
2017-12-18
Så gör man en effektiv skräckis med mycket små medel. Mer underhållande än skrämmande i och för sig.
Anaythea
2017-06-14
Helt OK för att vara så lågbudget. Det räcker med att bara se den, uppföljarna fångar inte mystiken på samma sätt.
Dream
2016-04-16
Det ända som är skrämmande med denna film, är hur dåligt den faktiskt skrämmer! 2000 - talets mest överskattade film, det som även är irriterande är att jag och majoriteten säkert funderat. - Är det så enkelt att göra film? Då kan vi alla bli Regissörer! Som sagt riktigt uselt.
Tsurugi
2016-02-16
Inget mästerverk, men det är inte dåligt att filmskaparna lyckades göra en film på kaffepengar och att gå från några få biografer till att tjäna in närmare två hundra miljoner dollar. Jag såg den ensam i mörkret med hörlurar och tyckte här och där att den faktiskt lyckades med att bli lite läskig, i alla fall läskigare än Blair Witch Project.
Tatty
2016-01-18
Okej film. Läskig första gången man såg den. Inte lika läskig som andra gången.
Zipper
2016-01-15
Liksom Blair Witch Project riktigt effektiv skräck, mycket på grund av sitt enkla upplägg och naturliga skådespelarinsatser. Däremot vet jag inte vad som är värst: hemsökas av en demon eller ha en så jobbig pojkvän som Micah är.
Supernaut
2015-11-07
Charmig, bra sammansatt och med bra tempo. Gillade den skarpt!
Visa äldre kommentarer »