Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

En tripp till Paris


Brigitte och Xavier har ett bra liv. Deras gård blomstrar och deras barn har lämnat hemmet för att leva på egen hand. En fåordig man, Xavier, spenderar sin mesta tid med att ta hand om boskapen. En sofistikerad drömmare, Brigitte, fortsätter hoppas på något annat, något mer. För att undkomma monotonin i hennes vardag, bestämmer hon sig för att åka på en soloresa till Paris.


Originaltitel La ritournelle
Alternativ titel Paris Follies
Regissör Marc Fitoussi
Manus Marc Fitoussi
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Isabelle Huppert, Jean-Pierre Darroussin, Michael Nyqvist, Pio Marmaï, Marina Foïs, Audrey Dana, Anaïs Demoustier, Clément Métayer, Jean-Charles Clichet, Lakshantha Abenayake, Benoît Giros, Meryem Serbah, Pierre Diot, Irène Ismaïloff, Louise Coldefy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 49
Filmnummer 111039

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av sannakarishma
För mig har alltid fransk film varit någonting extra. Jag lyckas alltid drömma mig bort till en miljö som jag är helt säker upplevs på samma sätt för mig som för karaktärerna i filmen. Som ...   Läs mer »

Kommentarer


Albion
2017-01-31
En liten småputtrig historia som väl kanske inte är helt fängslande. Tonen som romantiserar otrohet känns alltför lättvindig på traditionellt franskt manér kanske. Bra skådespelarinsatser rakt igenom gör att betyget ändå landar på en 3;a om än en svag sådan, dvs 3-
idaho1981
2016-02-17
Underhållande, äkta och enkelt. En ganska typisk fransk film, men de gör ju dem bra. Bra skådespeleri som väntat. Dock fastnar inte historien tillräckligt för bli mer än en svag trea.
dileva
2015-04-12
en fin film. inget märkvärdigt.
solan
2015-01-24
Litet tunn
sannakarishma
2014-11-19
Den här ska jag se imorn!