Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Party Monster


Historien utspelar sig i New Yorks clubvärld under 80- och 90-talet och är baserad på en sann berättelse av James St. James som beskriver Michael Aligs uppgång och fall. De var unga, de tog droger, de var kungarna på New Yorks clubscen och hade ingen speciell preferens när det gäller sex. Michael lyckas få sponsring från en clubägare vid namn Gatien för att hålla fester på hans klubb Limelight och det blir en hit. Framgången blir stor men när drogberoendet gått till överdrift går det rejält utför..


Originaltitel Party Monster
Regissör Fenton Bailey, Randy Barbato
Manus Fenton Bailey, Randy Barbato
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Thriller, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Macaulay Culkin, Seth Green, Chloë Sevigny, Natasha Lyonne, Wilmer Valderrama, Wilson Cruz, Marilyn Manson, Diana Scarwid, Dylan McDermott, Mia Kirshner, Daniel Franzese
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 543
Filmnummer 16266

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ziferN
2014-06-04
Först och främst så måste jag påpeka filmens otroligt dåliga kvalité i allt som rör filmskapande; som filmens otroligt dåliga kameravinklar och användningen av filmkameran för övrigt. Ärligt talat, vad egentligen låg filmens budget på, för det kändes som att jag satt och kollade på en studentfilm, en dålig sådan dessutom. Det finns skillnader på dålig film och dålig filmkvalité, och det är förbluffande för mig hur flera kända ansikten ens är med i filmen. Nej, tyvärr så var detta inte bra alls eftersom det spelar ingen roll om du har en bra story när du inte vet hur man gör en film.
lo0
2014-05-13
Den kändes väldigt lång.
erzone
2013-08-15
Helt fantastisk!
JimCarrey
2013-04-16
Skön biografi om en märklig grabb
Daesu
2011-11-18
Sånt som händer när man lämnar barnen Home Alone.

2010-07-14
Vill minnas den som ganska konstig... och färgstark! Jag nämnde konstig?
lizzys
2010-06-15
Jag gillar Macaulay otroligt mycket och alla filmer han medverkar i blir bra. Men det är inte bara därför jag gillar denna, utan för att den är så speciell, liksom lite konstig. Underhållande att titta på och som sagt, Mac är vacker.
ansotretton
2010-01-31
underbar märklig film. rekommenderar alla att se dokumentären med samma namn efter att ni sett filmen. plus i kanten för att få se marilyn manson som galen flamsig transa.
hickclub
2009-11-30
Ganska seg början och väldigt konstig genom i stort sett hela filmen. Dock gillar jag konstiga filmer och ju mer man såg desto bättre blev den. Jo, den här gillade jag och kommer antagligen se den igen!
Eldritch
2009-07-12
Svårt att betygsätta. Mac Culkin är den värsta felcasten sen Danny Craig blev Bond. Soundtracket gör att jag förmodligen lär se om denna nån gång i framtiden. Då kan en stark tvåa bli en trea istället.
Visa äldre kommentarer »