Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Passagerare 57


Terroristbekämparen John har dragit sig tillbaka efter att hans hustru mördats. Men han åtar sig ett uppdrag som övervakare av flygplanssäkerhet.


Originaltitel Passenger 57
Regissör Kevin Hooks
Manus Dan Gordon (III), David Loughery
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Wesley Snipes, Bruce Payne, Tom Sizemore, Alex Datcher, Bruce Greenwood, Robert Hooks, Elizabeth Hurley, Michael Horse, Marc Macaulay, Ernie Lively, William Edward Roberts, Duchess Tomasello
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5900
Filmnummer 1317

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av Rollywood
Passagerare 57 är en vverdriven action med Wesley Snipes som tar oss in i en oseriös miljö med bara actionscener och orealistisk story. Detta är standardversionen på en klassisk film om flygplans...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-11-15
Nja...ingen höjdare idag 2021...när filmen kom ut 1992 så var man en grabb i ungdomens år och tyckte såklart att detta var en skitcool film...idag med ett mer vuxet tänk så ser man filmen med helt andra ögon och det är absolut inte så bra som jag vill komma ihåg, finns dock vissa delar som håller än idag och det är väl skådespeleriet av Wesley Snipes som är en riktigt bra skådis och framförallt en bra actionskådis och såna här lite cheesy actionrullar var ganska populära på 90 talet och detta var väl även Wesley Snipes debut in i actionvärlden och givetvis ville många actionfilmer vara den nya Die Hard på 90talet, men ingen kom ens nära, mycket pga taffliga manus och dåliga amatör regissörer...som t.ex här, Kevin Hooks är ingen bra regissör utan en tv-film/serie regissör som bäst och det syns verkligen här, mycket dåligt och amatörmässigt filmat så att inte ens actionscenerna är snyggt filmade och man kan väl typ kalla detta för en "Die Hard i luften" många idag kända skådisar i bi-roller som t.ex Bruce Payne, Tom Sizemore, Bruce Greenwood och Elizabeth Hurley. Bruce Payne sticker ut som en läskig skurk, han spelar riktigt bra som psykopat ut i fingerspetsarna, hade faktiskt kunna tänka mig denna film som en remake idag, kanske hade kunnat bli bra men denna film har inte åldrats väl och håller inte måttet idag tyvärr, betyget blir en stabil 2:a och det är mest tack vare Wesley Snipes skådespeleri och utstrålning som actionhjälte.
karlmats
2021-04-08
Ännu en gammal 3a från barndomen som inte håller måttet vid en omtitt. Det ska sägas att Wesley Snipes håller bra som actionskådis trots att det här var hans första huvudroll i den här genren. Men allt annat andas standardrulle, övriga skådisar gör ganska mediokra insatser och det inkluderar Payne, Sizemore, och Liz Hurley. Manuset är inte speciellt bra, varken strukturellt eller dialogmässigt och jag är heller inte speciellt förtjust i flygplan som plats för actionscener. Det går att se klart utan problem, det är ganska spännande stundtals, men det är också lite för dåligt för att få mer än en 2a (2004-08-10).
yrkeschaufföre
2020-07-13
Jaha, tycker jag så illa om den? Visst jag startade den för att jag gillar Liz men är ganska positiv just nu. Stark tvåa.
yrkeschaufföre
2019-01-31
Att jag ser om den här beror bara på Liz Hurley (och att jag inte orkar ändra kanal)

2017-10-22
En riktig dårlig film. Finnes vel egentlig ingenting positivt å si om filmen. Det som var minst dårlig var vel skuespillene som gjør det de skal. -2.
KalleB
2017-08-06
Riktigt dum man jag har helt klart en svaghet för denna epok
Jamesa
2016-10-03
Klarar betyg 2 med ett nödrop, tack vare nostalgikänslan.
filmfreak1
2015-08-21
Lite för kort, hade velat tillbringa mer tid på flyget. Annars funkar den mer än väl som actionunderhållning, Bruce Payne gör sig bra som fullblodspsykopat,
Grillo
2015-02-10
Verkligen actionfilm 1.0 av det slag som var populärt på 90-talet. Om inte annat börjar det här kännas lite retro. Ledmotivet verkligen skriker 90-tal och ljudmattan känns igen i det reviderade Bond-tema som användes i Goldeneye några år senare. Nu är ju inte det här någon smart film på något sätt, men varför ber han inte bara poliserna att ringa upp hans arbetsgivare...? Och använder county fairs i USA:s sydstater verkligen fortfarande sydstatsflaggan?
Robkiller
2015-02-07
Wesley Snipes i standard 90-tals action på ett flygplan... helt ok, men inget speciellt...
Visa äldre kommentarer »