2.4

Passengers

En ung terapeut får i uppdrag att ta hand om en grupp överlevande från en flygkrasch. Kristerapin utvecklas dock till ett mysterium när hennes klienter en efter en börjar att försvinna.

Originaltitel Passengers
Regissör Rodrigo García
Manus Ronnie Christensen
Genre Drama, Romantik, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Anne Hathaway, Patrick Wilson, Clea DuVall, David Morse, Dianne Wiest, Andre Braugher, William B Davis, Ryan Robbins, Don Thompson, Chelah Horsdal

2016-11-06
Dålig kopia av Sjätte sinnet.
wasteoftime
2016-03-17
Sällan som Hathaway gör en roll med så lite trovärdighet. De enda som gör bra roller är Braugher och Wiest. Resten är bara en enda röra, minst sagt. 0,9 på SH-skalan.
AlbinWesley
2015-09-23
Absolut inget mästerverk men den fångade mig ändå, den har onekligen något. Hade väl i större grad kunnat utforska teman som livsvärden, strävan efter liv i ett värld med oundkomlig död, med mera bla bla bla. Men i sin enkelhet rätt så bra ändå, även om mycket med den är lite fånigt också.
Bijan
2015-09-09
Något av det sämre jag sett. INGENTING med den är trovärdigt och då menar jag inte främst de "mystiska inslagen" utan mer typ HUR kan nån köpa Hathaways beteende som terapeut och HUR kan Patrick Wilson passera som "snygg kille"?
2015-06-28
Småmysigt och bra atmosfär rakt igenom. Dramat är dock större än den väntade thrillerintrigen, men förlikar man sig med det och det lite förutsägbara slutet är det helt klart en godkänd film.
Zipper
2014-11-19
Vilken slempropp till film. Irriterande "twist" gör saken värre.
S_Griffon
2014-03-15
Lite enkel.
SciBoy
2014-03-15
För en gångs skull hade jag inte räknat ut vart filmen var på väg långt i förväg. Däremot måste jag ju konstatera att handlingen har ett fatalt fel, som såklart inte går att prata om utan att förstöra slutet. Tycker ändå filmen var okej. Som någon tidigare skrev, den får en att tänka hur man själv hade agerat.
FUR
2014-02-24
Slutet blev ändå rätt känslosamt; jag började tänka på hur man själv skulle agera i en liknande situation - men det mesta som ledde upp till det var många gånger på gränsen till banalt.
mapal99
2014-01-12
En väldigt bra men mindfuck film , jag fattade ingenting förrän precis i slutet ,jag antar att det var meningen men den är absolut sevärd ! En stark fyra från mig :)