Påtaglig fara

CIA-analytikern Jack Ryan dras in i ett krig USA för i hemlighet mot den Colombianska knarkmaffian.

2023-11-19
Absolut, USA är alltid hjältarna, men jag gillade filmen och Harrison Ford är bra och jag ser filmen som underhållande... Svag 3:a
2023-04-17
Solid och välgjord actionthriller. Extremt mycket flaggviftande och Harrison Ford i bra form.
Dele
2022-12-11
Det ska mycket till för att en sådan här typiskt amerikansk hjältehistoria ska lyfta. Den här gör det inte och är mest ointressant och tråkig.
RustyFilm
2022-03-27
Ännu en Tom Clancy berättelse om Jack Ryan. Filmatiserad på tidigt 90-tal. Välgjort och med leverans av spänning och action enligt förväntan. Här är temat hur ett lands president och ledning med skitiga strategier och otillbörliga metoder handlar i egenvinning. Denna problemställning är ju högaktuell även idag. Men mer daterat blir ju det myckna användandet av dåtidens ”hightech” prylar. Trettio år är förmodligen för kort tidsrymd för att detta ska upplevas charmigt.
the-godfather
2021-02-16
Denna var mycket bättre än filmen patrioter, både när det kommer till skådespelarinsatser och handling. Det händer mycket i filmen och huvudkryddan är intriger och spänning, det och blandat med Ford och Dafoe så kan det inte misslyckas. Fyra utav fem i betyg.
sodomiten
2020-02-29
En påkostad, bra film, med bra skådespelare. Ett mer spektakulärt slut hade höjt betyget ytterligare.
Afflicter
2019-12-21
Om det finns någon av Jack Ryan-filmerna som Tom Clancy var nöjd med, så ligger Clear And Present Danger antagligen närmast. Bortsett från huvudlösa explosioner är det här den mest jordnära av filmerna. Ryan framstår som en trovärdig folkets hjälte utan att det rinner över.
HerrNenne
2019-07-09
Försöker skapa spänning med politiskt fulspel men blir mest långtråkigt.
dudson
2019-06-22
Påtaglig tristess borde den egentligen hetat. ZZZzzz Mest massa data tryckande & beskymrade miner framför data skärmar. Så 90-tal att moss faktorn griper tag i en rejält snabbt" Sen är musiken bedrövligt sövande. 1+
Starkbröl
2019-03-25
Standard nittiotalsaction, stabil och gör det den ska. Väldigt lik boken efter vad jag minns, men boken var mer spännande...