1.7
1.7
Patrick: Evil Awakens
I rum 15 på ett litet sjukhus ligger Patrick i djup koma och kan omöjligt kommunicera med någon. När en vacker sjuksköterska, som precis separerat från sin make, börjar arbeta på sjukhuset, känner hon att Patrick kommunicerar med henne och han verkar använda sina psykiska krafter för att manipulera händelser i hennes liv.

Originaltitel | Patrick |
Regissör | Mark Hartley |
Manus | Justin King |
Genre | Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Jackson Gallagher, Rachel Griffiths, Charles Dance, Sharni Vinson, Peta Sergeant, Eliza Taylor, Martin Crewes, Damon Gameau, Simone Buchanan, Rod Mullinar, María Mercedes, Camilla Jackson, Shane Nagle, Brendan Bacon |
Kommer inte ihåg så mycket av originalet, men det här var väl liknande. Lite lågt tempo i början, men när det väl tar sig var det här helt ok.
Extraordinärt dålig. Svag tvåa för att den var såpass dålig att den blev underhållande. Skrattade en hel del faktiskt!
Riktigt dålig faktiskt. Vet inte vad som var värst. Musiken och ljudeffekterna som var förskräckligt gjorda, eller det otroligt sega tempot?
Ûberfina sjuksköterskeuniformer. Påminner mig om vikten av att få ha stiliga arbetskläder, något som det är lite se och så med i Sverige. Plus i kanten för kreativitet: svartsjuk komapatient. En märkbar brist: skräckfilm ska skrämmas.
Bland det sämsta jag någonsin sett. Asså va?
96 min reklam för Apple
Snäll tvåa. Utförandet är nästan katastrofalt och det finns mycket här att störa sig på. Synd på så bra rollista.