Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Patrioter


Före detta CIA-agenten Jack Ryan är på semester i London när han blir vittne till en terroristattack och ger sig in i uppgörelsen med framgång. Han belönas med en orden av engelska staten och återvänder till USA. Med en av terroristerna har rymt från fängelset och reser till USA för att hämnas på Jack och hans familj.


Originaltitel Patriot Games
Regissör Phillip Noyce
Manus Donald Stewart, W Peter Iliff
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Harrison Ford, Anne Archer, Patrick Bergin, Sean Bean, Thora Birch, James Fox, Samuel L Jackson, Polly Walker, J E Freeman, James Earl Jones, Richard Harris, Alex Norton, Hugh Fraser, David Threlfall, Alun Armstrong, Berlinda Tolbert
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19276
Filmnummer 65

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2023-04-09
Stabil actionthriller jag lyckats se i sin helhet först nu. Ford är alltid bra och han passade som Ryan. Känns lite banal numera, men man för respektera att den har drygt 30 år.
sodomiten
2023-03-31
En underhållande film. Dom kunde nog inte hittat nån bättre än Sean Bean för den rollen.
Dream
2023-01-22
Glöms bort nästan lika snabbt man sätt den. Blir lätt så ibland. Harrison Ford passade bättre på 80 och 90-talet då hans typ av underhållning inte åldrats väl detsamma gäller "Indiana Jones".
Starkbröl
2022-11-05
Tät och spännande nittiotalsthriller som lyckas få fram det väsentliga ur Clancys bok. Bara slutuppgörelsen är rejält fånig, som så ofta med sådana här filmer, och lyckas här sänka betyget under gränsen för fyran.
RustyFilm
2022-03-20
Vi är inte så ofta i den här genren men har sett tillräckligt många för att inse att det inte finns någon större dos av nyskapande här. Trots detta är det en hyfsat intressant intrig som målas upp med både spänning och lite action. Det känns hyfsat fräsch trots sina 30 år. Även kul att se Thora Birch i en tidig roll, detta som Jack Ryans dotter. En snygg produktion är det.
the-godfather
2021-02-15
Snark, riktig långtråkig 90-tals action med Harrison Ford. Känns som filmen går på tomgång, slutklämmen räddar den från en etta.
jcoke88
2020-11-12
Trist, litet pajig. Känns rätt tomt.
HerrNenne
2020-09-05
Lång och tråkig.
Rai
2019-07-23
Varken bu eller bä, en film som funkade att se på förlägne sedan..
myslas
2017-08-23
Helt ok men inte mycket mer, funkar bäst under första halvan. Sean Bean spelar en lite väl extrem karaktär för att det hela ska kännas trovärdigt.
Visa äldre kommentarer »