2.1
2.1
Pavement
En medelålders sjuksköterska hittas brutalt mördad i sin lägenhet. Mördaren tog tid på sig och visade ingen nåd för sitt offer. Polisen, under ledning av kommissarie Buckley Clarke kopplas på fallet, omedveten om att offrets bror, Samuel Brown (Robert Patrick), förföljer dem...
Originaltitel | Pavement |
Regissör | Darrell Roodt |
Manus | Charles Hardin Hansen |
Genre | 2000-tal, Thriller |
Skådespelare | Robert Patrick, Lauren Holly, Barry Shabaka Henley, Chris Hoffman, Danny Keogh, Alex Duncan |
Mediokert i stort sett hela vägen. Men det fanns några ljusglimtar även om de var mycket få.
Detta var inget vidare och största andledningen till att jag skriver kommentarer om denna filmen är för att alltid minnas att aldrig se den igen. Hallå, Krille. Se aldrig denna filmen igen. Lita på mig.
Gillar storyn men hur dom filmat var för dåligt. kunnde blivit så mycket bättre denna film.
Coola mördare! =) Men annars ... Hmmm, sådär...
Det är inte mycket som är bra med denna film, men det saknade det där lilla extra som gör den till en 1a. Förutsägbar och tråkig, har några bra minuter, men det krävs mer än så för att man ska se den ytterliggare en gång.
Riktigt illa. Klarar sig mest från en etta på grund av att det finns så många filmer som är sämre. Holly är allt annat än trovärdig och Patrick som Alaskas svar på Crocodile Dundee blir bara för mycket ibland. Storyn är ganska förutsägbar och klyschig. Det enda jag undrar är vad titeln "Pavement" har med filmen att göra.
Nära trea, men vissa scener är usla och storyn är för uppenbar.