Pecker
Unge Pecker spenderar all fritid med att fota släkt och hans vänner hemma i Baltimore. Ingen hyser några högre tankar om Peckers foton tills den dag då en ung kvinnlig konsthandlare från New York råkar snubbla över hans bilder. Hon höjer dem till skyarna och introducerar Pecker för New Yorks konstvärld och plötsligt säljer hans bilder fortare än han kan få fram dem. Han blir stjärna över en natt. Men lika kul som Pecker tycker att det är, lika irriterade är de där hemma över att behöva se sina liv exponerade överallt. Han kommer på kant med nära och kära och plötsligt är passionen för att fota borta. Nu måste han komma på ett sätt att ta sig ur mardrömmen...

Originaltitel | Pecker |
Regissör | John Waters (I) |
Manus | John Waters (I) |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Edward Furlong, Christina Ricci, Brendan Sexton III, Lili Taylor, Mary Kay Place, Martha Plimpton, Lauren Hulsey, Jean Schertler, Mark Joy, Bess Armstrong, Mink Stole, Patricia Hearst, Donald Neal |
fyfan vilken dynga
Smårolig men väldigt tramsigt och driver med sig själv lite för mycket.
en del av scenerna är så pinsamma att man vrider sig som en mask på kroken, annat är spot on, som så ofta med Waters.. aningen klumpig ibland, men har hjärtat på rätta stället.
Kan vara bland det sämsta jag sett men ack så underhållande!
Flummig film som man garvar åt, dock ganska seg. 3a!
Konceptuell slaptstick.
har lite svårt för Waters. men den här funka la
Har lite svårt för mentaliteten i Waters mainstreamfilmer... skämten är inte lika roliga och absurditeterna är inte längre tillräckligt absurda för att bli intressanta... Tyvärr! Tea-Bagging tyckte jag dock om :-)
bodde i new york ett tag och så jävla många saker är klockrena! "The Whitney, THE WHITNEY!!"
i love it more then kodak!