billiga elavtal

billiga elavtal

Penelope

Penelope är en modern och annorlunda fabel om en ung kvinna som har levt hela sitt liv fångad av en familjeförbannelse. Men nu ger hon sig ut för att hitta kärlek och sitt sanna jag.

Originaltitel Penelope
Regissör Mark Palansky
Manus Leslie Caveny
Genre Drama, Komedi, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Christina Ricci, James McAvoy, Reese Witherspoon, Catherine O'Hara, Richard E Grant, Peter Dinklage, Simon Woods, Ronni Ancona, Michael Feast, Burn Gorman, Russell Brand, Nick Frost, Nigel Havers, Richard Leaf

AngelsDiary
2017-11-06
Charmig, helt klart värld att se.
yrkeschaufföre
2017-04-09
Ok, den tappar lite trovärdighet eftersom Christinas jätteögon gör att jag missar trynet. men historien är ju fin. Tyvärr utnyttjar man inte riktigt alla skådisar, för lite av Russel och Reese bla.
asasae
2017-02-17
Lite smårolig var ju ändå filmen, om än lite lustig... Och så lite romatik! Helt okej för mig!
HippiePatrik
2015-05-22
1. såg den för Russell Brand men har var med i 10 sekunder så borde knappast så med i listan. 2. Kund varit som Edward Siscorhands eller skönheten & Odjuret men någonstans går det bara fel. Töntig, larvig och helt otrovärdig. Antagligen blev det fel redan i manus. Väldigt fel...... känns som en tecknad film.
ASSFACE
2014-06-24
Awwww
Taandborste
2014-05-31
Söt och lättsam, helt okej alltså.
MrsSmiths
2012-10-20
Tack vare matinékänslan så undviker den ettan.
Catwalker
2011-10-10
Mcavoy är charmig och intensiv, ricci lite irriterande men funkar väl som den oskuldsfulla girly tjejen, witherspoon i skön biroll. gillade den skarpt, trots att den spretar alldeles för mkt och mestadelen av scenerna inte känns perfekta. en trea egentligen kanske menmen..
Litsne
2011-07-04
Sagoformatet gör att allt drama försvinner. Det blir då en film med varken spänning eller känsla. F.Ö. kunde de åtminstone inte ha använt ett "riktigt" tryne istället för en stor uppnäsa.
LuxLisbon2
2010-12-06
P.S. Dregelvarning utfärdas både för en gode James McAvoy och den onde Simon Woods.