Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Percy Jackson och monsterhavet


Percy Jacksons äventyr fortsätter när han och hans vänner ger sig ut på monsterhavet för att söka efter det gyllene skinnet, som är det enda som kan rädda det döende magiska trädet som skyddar deras hem från fiender.


Originaltitel Percy Jackson: Sea of Monsters
Alternativ titel Percy Jackson: MonsterhavetPercy Jackson & the Olympians: Sea of Monsters
Regissör Thor Freudenthal
Manus Scott Alexander, Larry Karaszewski, Marc Guggenheim
Genre Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Leven Rambin, Brandon T Jackson, Jake Abel, Anthony Head, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Mary Birdsong, Yvette Nicole Brown, Missi Pyle, Grey Damon, Ron Perlman (röst), Robert Knepper (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 797
Filmnummer 104572

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2015-11-15
Trots att den första filmen var en besvikelse och den inte ens nådde upp till ett godkänt betyg så längtade jag efter ett härligt matinè-äventyr med fantasyinslag. Tråkigt nog kör man på samma inslagna väg även i denna uppföljare. Effekterna är snygga men huvudrollsinnehavarna är inte bra och då de nu är äldre så blir detta ännu mer tonårsaktigt vilket i min bok är negativt. Jag landar dock på ett godkänt betyg tack vare att det här finns fina inslag av ävenyr och matinè-känsla. 2+
Djason
2015-07-21
Barnfilm som jag nog är för gammal för, håller samma klass som första filmen. Snygga effekter men för barnslig för mig. Inte ens Alexandra Daddario som är en riktig skönhet dock ingen större skådis får mig att vara särskilt intresserad.
jingoo
2015-03-28
Dom snälla är töntar som springer runt med sina ryggsäckar och ser vilsna ut. Dom stygga har coola läderjackor och stiliga frisyrer. Här handlar det också om ungdomar med åldern inne för att hormoner ska kunna rusa både hit & dit, men den enda kommentaren med sexuell underton som fälls i filmen, yttras såklart av skurken. Bad boy.
jingoo
2015-03-28
Håller med föregående kommentar om Harry Potter-vibbar, vilket inte är ett plus för mig. Filmen genomsyras av förenklad logik och överdrivna känslor som är så typiskt för ungdomsfilmer. Det blir väldigt naivt helt enkelt.
marleey
2014-10-15
Mycket Harry Potter vibbar under filmen. Tyvärr vibbar av det sämre slaget. Ungdomar på en magisk skola och en magiskt flygande bil som pricken över i:et. Filmen är väldigt lättsam och kan nog funka bra för lite yngre ungdomar. För mig blir det dock lite för lättsamt. Humorn är sådär och karaktärerna och skådespelarna rätt trista. Harry Potter filmerna gör allt detta bättre. Effekterna är överlag bra, men inget som räddar filmen från det låga betyget. Lyckas inte följa upp första filmen som ändå var okej. Det jag tar med mig från filmen är hur lik Jake Abel är en ung Kevin Bacon. Svag 2:a.
Elizadushkufan
2014-09-03
Välgjord film av hög kvalité i mitt tycke. Spännande och fantasifull. Hoppas det blir en fortsättning snart. Underbara skådespelare.
annchen81
2014-04-22
En blandning av 2 och 3. Griper inte tag, effekterna känns lite barnsliga ibland. Ändå ganska bra story. Inte särskilt mycket monster. Lite långsökt handling stundvis. Gillade den första betydligt bättre.
Cisco
2014-04-21
Godkänd och helt ok söndagsunderhållining. Men den är nog bättre för dem yngre. Inte så många sjömoster som väntat heller :P
Sir_Lord
2014-04-12
Jag gillar iden med klassiska grekmytologin i modern värld som jag tycker de lyckas bra med och följa historierna och personerna. Men utförandet i denna film var ju katastrofalt omätbart supermegajättedåligt! Första Percy var väl egentligen Clash of the titans o denna wrath of titans. Filmen är klart sämre än första och känns så otroligt krystad
Johan685
2014-03-13
Går inte ens att jämföra med 1:an (som jag gillade väldigt mycket). Det här är bara skräp.
Visa äldre kommentarer »