1.7
1.7
Perfume
Amerikanskt drama om fotografer, designers och modeller i modevärldens New York. Bland dessa finns modefotografen Anthony som desperat försöker hitta nästa trend efter heroin chic, den legendariske designern Lorenzo Mancini som har fått diagnosen obotlig cancer samt modeskaparen Roberta som en månad före sin modevisning finner att hennes företag och därmed hennes karriär är i fara. En "Prêt-à-porter med narrativ linje".

Originaltitel | Perfume |
Alternativ titel | Dress to Kill |
Regissör | Michael Rymer |
Manus | Michael Rymer, L M Kit Carson |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Omar Epps, Leslie Mann, Jeff Goldblum, Paul Sorvino, Mariel Hemingway, Harry Hamlin, Estella Warren, Joanne Baron, Peter Gallagher, Michelle Williams, Carmen Electra, Kyle MacLachlan, Jared Harris, Amber Valletta, Harris Yulin, Rita Wilson, Angela Bettis |
rejält störig,
Borde köpa den och ha som John Blund film när man har svårt att somna.
Har egentligen ingen röd tråd överhuvudtaget. Skräp rakt igenom.
Faktiskt bättre än jag väntat mig. Men det är svårt att engagera sig i en film där man inte bryr sig hur det går för någon av karaktärerna. Alla verkade ha rätt ointressanta och ytliga liv. Men vad vet jag, det kanske är precis så det är i mode och modellvärlden?
zzzzzzz
Bra och intressant film med lite dogma-feeling. Dessvärre föll den inte mig i smaken, men jag har full förståelse för alla som gillar den.
Det här var en av de tråkigaste filmer jag sett. Den är dessutom helt usel, finns inget, absoult inget positivt att säga om Perfume.
nej nej, den här är jättehärlig. plus att den är improviserad, härligt... lite väl new yorkig kanske.