Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.9
av 5

Personkrets 3:1


Mycket helvete och lite himmel bland hemlösa och utstötta karaktärer i Stockholm. Det unga heroinistparet Micke och Sanna, hallicken Heiner, psykiskt sjuka poeten Anna, känslosamme alkoholisten Sten, och den arbetslöse och försupne Bertil är några av de personligheter som får utrymme i denna TV-produktion, baserad på pjäsen med samma namn. Manus av Lars Norén. Första delen i triologin Morire di Classe.


Originaltitel Personkrets 3:1
Regissör Arn-Henrik Blomqvist
Manus Lars Norén
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Peter Andersson, Per Burell, Jonas Falk, Thomas Hanzon, Melinda Kinnaman, Steve Kratz, Stefan Larsson, Cecilia Nilsson, Michael Nyqvist, Anna Pettersson, Göran Ragnerstam, Shanti Roney, Yvonne Wangrot
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 143
Filmnummer 22128

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2020-02-20
Vem FAN snackar du om? Vem snackar du av? VA FAAAN snackar han på? Jag skiter i du. JAG SNACKAR MED DU!! Va fAAN Snackar du på av??? NEJ! Vem snackar honom med? Noren-svenskan är oförglömlig. En stark tv-pjäs.
Roswall
2018-01-06
Starkt, mörkt och småkul, lite väl långt.
AlbertSpica
2015-05-10
Bra skådisar, ofta grym dialog och de flesta karaktärerna är intressanta ,Göran Ragnerstams är min favorit. När det är bra är det riktigt bra och det finns en hel del minnesvärda lines. Det blir dock lite tjatigt ibland och jag tror det hade varit bättre om man hade sett 1 timme i veckan istället för allt under 24 timmar som jag nu gjort.
TobiasRydén
2013-10-09
Andra Norénpjäser har haft starkare intryck på mig. Bra spel (oftast), en hel del intressanta scener och utmärkt dialog men den hoppar lite för okontrollerat mellan karaktärer och tider att man inte riktigt får grepp om dom.
divaad
2013-06-03
Grymt skådespeleri från nästan samtliga! Håller dock med andra här att det blev för långdraget, åtminstone om man som jag, såg allt i ett sträck,,
fr4llan
2013-04-08
Bra på många sett men den är för lång och filmad teater är teater på film och inte film, det får man ha i minnet. Känns som man hade kunnat koncentrerat det och plockat bort några karaktärer. Trots det värd en 4a.
Xenox
2012-08-25
Bra skådespelare och intressant manus. Den var dock alldeles för lång och blev väldigt seg. 2+
OneFlewOver
2012-05-31
Hela "filmen" finns här: http://www.youtube.com/watch?v=UEVWT2uzZHY
gillberg
2009-06-04
Den som vet vart den går och få tag i är välkommen att höra av sig till mig..
HerrArne
2007-06-03
Stark teaterpjäs som överförts på ett lyckat sätt till tevemediet.
Visa äldre kommentarer »