Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Photographing Fairies


Fotografen Charles förlorar sin hustru i en tragisk olycka. Återkommen till London öppnar han en fotostudio. Dit kommer en dag en kvinna och visar honom ett kort av sina två döttrar när de leker med andar.


Originaltitel Photographing Fairies
Regissör Nick Willing
Manus Chris Harrald, Nick Willing
Genre Drama, Fantasy, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Toby Stephens, Emily Woof, Ben Kingsley, Frances Barber, Philip Davis, Hannah Bould, Miriam Grant, Rachel Shelley, Edward Hardwicke, Clive Merrison, Stephen Churchett, Mary Healey, Maggie Wells, Richenda Carey, Jeremy Young, Michael Culkin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 177
Filmnummer 621

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kinotron
2012-10-24
Makalöst fint film och historia.
Zeylon
2012-01-29
Fin men lite förutsägbar.
Kiamal
2010-05-29
Relativt sevärd saga, i vidskepelsens tecken.
akasava
2009-06-12
Såg den på TV som 19-åring, utan att veta vad den hette, men blev toksåld. Det tog mig 8 år innan jag fick veta filmens namn, och idag såg jag om den för första gången sen den första. Var rädd att mitt omdöme kring filmen skulle förändras, men den står sig redigt och gjorde mig inte besviken. Den hade gärna fått vara längre, men man kan inte få allt. Detta är en romantisk och väldigt stilig fantasy-orienterad film som man bör se om man får chansen. En av de bästa filmerna i sitt slag.
Taliah
2008-05-28
Ganska fin och spännande men lite dum ibland.
Brander
2007-01-07
Vad som gör den här filmen är underligt nog Beethoven.
Steerpike
2004-12-03
Nej, den är inte för långsam! Man (jag!) vill att den ska pågå mycket längre. Mystiken, den trolska stämningen och sköna engelska miljön samverkar till att göra detta till en av mina absoluta favoriter.
Sarlac
2004-07-27
Precis lagom längd, sköna karaktärer och smakfullt bildspråk. Är lite sagolik på många sätt, avsaknaden av klyshor är även en av filmens stora behållningar.
zeta
2004-03-12
Ett par övertydliga scener sänkte mitt intryck av en annars mycket välspelad, och tankeväckande film... Men jag gillar den! (Speciellt Kingsley, såklart...)
Gordyal
2004-02-08
Snygg och välspelad film som dessvärre är alldeles för långsam.
Visa äldre kommentarer »