Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Pink Flamingos


Äckeldrottningen Divine bor i en husvagn tillsammans med sin galne hippe-son och superfeta mamma. De innehar utan konkurrens titeln "världens äckligaste familj", men när Connie och Raymond Marble dyker upp sitter de inte lika säkert på tronen längre...


Originaltitel Pink Flamingos
Regissör John Waters (I)
Manus John Waters (I)
Genre Komedi, Kriminalare, 70-tal
Skådespelare Divine, Edith Massey, David Lochary, Mink Stole, Mary Vivian Pearce, Danny Mills, Channing Wilroy, Cookie Mueller, Paul Swift, Susan Walsh, Pat Moran
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 545
Filmnummer 4448

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


92axha10
2019-11-01
Grotesk och förargelseväckande. Det är möjligt att göra film om vad som helst.
Gordyal
2017-12-15
En möjlig utmanare till Armageddon om titeln världens sämsta film genom tiderna. Över huvud taget fattar jag inte grejen; en massa enerverande icke-skådisar som skriker sig genom hela filmen och skitbilliga provokationer och semiäckligt nonsens obegåvat staplat i en intetsägande hög. Den enda scenen som fick mig att höja på ögonbrynen var när de knullade ihjäl en höna, vilket å andra sidan är en av de vidrigaste scener jag någonsin sett - inte scenen som sådan utan ur djurplågerisynpunkt. Det enda jag gillade med filmen är att jag aldrig mer behöver se en film av ärkeklåparen John Waters. (-1/15)
Ful_fisk
2015-11-25
Banbrytande vulgärt och sinnessjukt. Hur kommer man ens på allt detta? Till skillnad från andra kända äckel-klassiker som t ex Saló så kan jag dock inte läsa någon vidare poäng av allt det här, dock. Det är mest bara en uppvisning i provocerande galenskaper, dock med en viss bisarr charm. Men det är inte särskilt bra, betrakta bara hur värdelösa alla skådisarna är och hur stolpigt de framför dialogen. Kultklassiker i och med tidsandan och sådant, men som film mest bara störd och helskum.
#54
2012-12-27
Något av det absolut sjukaste jag sett.
Virrpanna
2012-01-15
Usch och fy! Varför gör man sånna här filmer? Och varför är sånna här filmer med i 1001 så man tvingas att se dem? Hade helst inte sett denna, men nu är det försent!..

2012-01-06
Passar som instruktionsmaterial för vilken typ av film jag inte vill se.
jack_jack_jack
2010-11-03
En riktigt gemytlig pärla.
gronbuske
2010-08-28
Riktigt bra idé och mycket roliga inslag men störde mig lite på huvudrollsinnehavaren och allas lite onödiga övertydlighet. För övrigt en av de mest udda filmer jag sett så glömmas kommer den ej.
SantaClaus
2010-06-14
en film man inte glömmer
dudson
2010-03-10
Mkt Sjuk film detta!! Rätt Vidrig rakt av!! Bara skriker John Waters om filmen...
Visa äldre kommentarer »