Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Kapten Jack Sparrows vägar korsas av en kvinna han mött tidigare och han får svårt att avgöra om det uppstår kärlek eller om hon är en skoningslös bedragare som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna ungdomens källa. Han tvingas ombord på den fruktade piraten Svartskäggs skepp och vet snart inte vem som är farligast - Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna.

2024-12-04
Går mot strömmen och tycker den här är precis som en Pirates of the caribbean borde vara. Mindre bombastisk och mindre CGI, och mer äventyr och skattletande. Avsaknaden av de tidigare karaktärerna stör inte nämnvärt. Vacklande mellan en stark 3:a eller 4:an i betyg, men det blev högt pga stort underhållningsvärde
Noseman2005
2024-05-20
Definitionen av en "trea". Det är mer avspänt och tillbakalutat än tidigare filmer, vilket gör den rätt trevlig att se. Sedan är det förstås rätt oengagerande och ointressant, men vad kan man begära, liksom? 6/10
Zebulonm
2019-09-22
Den duger.
Gordyal
2019-05-26
Lite kul en kort stund. Lite tråkig en lååång stund. (4+/15)
päronanton
2019-04-20
Inte alls lika bra som dom tre första, den är sevärd.
yrkeschaufföre
2018-12-30
Detta är mer film än en åkattraktion men världen hade nog klarat sig bra utan hela serien...
widez
2018-07-23
Denna lägger sig under tvåan och trean i kvalité.
Björkman
2018-03-22
Inte kass, men ändå den i mitt tycke sämsta av de hittills fem filmer som gjorts. Avsaknaden av skådespelare som Bloom, Knightley och Davenport är påtaglig. Godkänd, inte mer.
2018-02-09
Jag bara avskyr dom här löjliga filmerna. Det här är riktigt Hollywood trams!!!
TimBuckley
2016-06-13
(rek 3a) inledningsvis ganska menlös, men när jag tog bort färgen och såg resterande film som svart-vit så framstod filmen plötsligt som den 50-tals matinee den är. En ganska trivsam sådan, och sen är jag svag för sagodjur, oavsett om vi är i Narnia eller om vi är bland sjöjungfrur såsom i denna film.3a.