Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Piratpatrullen


I det gamla Hong Kong härjar en piratliga som plundrar turister på pengar och smycken. Jackie är soldat och en av Hong Kongs bästa, därför får han befälet över en grupp som ska söka upp piraterna och rädda gisslan som de tagit till fånga.


Originaltitel 'A' gai waak
Alternativ titel Project A
Regissör Jackie Chan
Manus Edward Tang, Jackie Chan
Genre Action, Komedi, 80-tal
Skådespelare Jackie Chan, Sammo Hung Kam-bo, Kwan Hoi-shan, Yuen Biao, Dick Wei, Mars, Lee Hoi-san, Winnie Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 475
Filmnummer 6957

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-09-18
Jackie Chan gör actionkomedi på ett sätt som ingen annan där actionen är komedin och inte att action och komedi är blandat. Filmen som helhet är rätt styltig men så många sekvenser är så underhållande, charmiga och snyggt koreograferade att jag köper det väldigt lätt. En stark trea! Men cykelsekvensen är som många andra säger i en klass för sig!
Noseman2005
2021-06-27
Det finns några riktigt bra sekvenser här, bl a cykelscenen som nämns nedan. Men det märks att man fortfarande provar sig fram här. Det märks inte minst i jämförelse med uppföljaren. Hursomhelst en svag fyra för denna. (7/10)
myslas
2020-04-24
Så mycket till handling finns inte men underhållande är det i alla fall. Man bjuds på några patenterade Jackie Chan-stunts och Sammo Hung är som vanligt lysande i en biroll. Stark trea.
thebully
2019-02-19
Cykelscenen - 11/10
Bumbi78
2015-10-28
Det kan knappast klagas på vare sig fightingen, koreografin eller tempot i den här HK-rullen. Men fan vad svårt jag har för den barnsliga humorn som genomsyrar hela produktionen. Lite mindre slapstick och det här hade blivit betydligt bättre.
Ful_fisk
2014-04-23
Haha, fy fan vilken rolig film! Actionkomedi av och med Jackie Chan från det glada 80-talet när Hong Kong kastade ur sig världens kvickaste och mest underhållande actionfilmer. Massvis med grymma stunts och gapskrattsrolig situationskomik! En av 80-talets bästa actionkomedier över huvudtaget, galet kul! Stark fyra!
rolemodel
2012-05-18
Värd att se bara för cykelscenen...
foppa99
2010-10-11
Chan o Sammo Hung i samma film e som yin & yang
Benizakura
2010-10-03
En av Jackie Chans allra, allra bästa. Sjukt underhållande!
arruba
2010-03-26
Man kan inte göra så mycket mer än att älska Jackie Chan när man ser dessa filmer, stuntsen, musiken, produktionen,manuset och fightingscenerna. Jackie Chan står för allt. Se den och bli facinerade av hur en man kan göra så mycket och fortfarande ha glimten i ögat. Jackie Chan borde betyda glädje, för det är det han förmedlar. Stark 3 och en mycket varm rekommendation!
Visa äldre kommentarer »