nya casino utan svensk licens

3.3

Piratpatrullen 2

Dragon Ma är tillbaka och blir anställd av polisen och får till uppdrag att stoppa korruption i en förort.

Filminfo

Originaltitel 'A' gai waak juk jaap
Alternativ titel Project A II, 'A' ji hua xu ji
Regissör Jackie Chan
Manus Edward Tang, Ting Yu, Jackie Chan
Skådespelare Jackie Chan, Maggie Cheung, Rosamund Kwan, Kwan Hoi-shan, Benny Lai, Kenny Ho, Mars, Carina Lau, Lau Siu-ming, Regina Kent, Fan Mei-sheng, Chan Wai-man

Noseman2005
2021-06-27
Här finns det mesta på plats, förutom storyn. Men det är ju inte riktigt det viktiga i den här typen av film. Slapsticken sitter där den ska, vi får några spektakulära stunts och flera riktigt bra fighter. Sekvensen när de är ihopkedjade håller samma klass som förra filmens cykelscen och piratgänget med sina yxor är riktigt roliga. Och självklart bör blooperkavalkaden till eftertexterna också rosas. Stark fyra! (8/10)
myslas
2020-04-24
Har inte samma spektakulära stunts som den första filmen men är på de flesta andra sätt bättre. Mer seriös och spännande med mindre slapstick och fånigheter och har en mer sammanhängande handling. Slagsmålscenerna är tightare med bättre koreografi. Dessutom repriserar Chan ett av Buster Keatons mest kända stunts och det måste man gilla. Jag föredrar faktiskt den här framför den första filmen.
F-M-J
2017-07-03
Snygg action med ett par fyndiga scener här och där. Kul för stunden.
Ful_fisk
2014-06-17
Actionpackad och underhållande uppföljare till Jackie Chans kanske bästa film någonsin. Kanske inte lika klockrent som ettan, men ändå fullt med imponerande stunts, högt tempo och massvis med humor. Härligt uppsluppet, ett flertal asgarv. Allra roligast är ändå David Lam som korrupt svin och praktsvin samt piratgänget som strävar efter hämnd. Mycket kul film!
#54
2013-12-06
Några imponerande stunts, men överlag mest fånig.
arruba
2010-03-26
Precis som 1an så får vi följa Dragon (jackie) som ger oss 1tim och 40min grymt skön underhållning. Rekommenderas. Stark 3 (dock inte lika vass som 1an).
ilBrutto
2009-12-08
Som sagt, mycket underhållande det gör fysiskt ont att se Chans stunts, jävlar vad han måste slå sig under en inspelning. Bara den usla musiken drar ner betyget. Mycket bättre än det första rullen
GinNTonic
2008-04-08
Lite för mycket tramsande, men när de väl slåss är det underbart.
Fäktaren
2007-05-16
mmmm, saknar Sammo
foppa99
2006-12-01
kolonisatörerna talar flytande kinesiska o engelska med kinesisk brytning:) som alltid i JC-filmerna bringas ordning ur kaos. ser vi här en tidig version av "yxgänget"(kung-fu hustle)???