Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Pistvakt


Efter en tragisk händelse i Svartlien så faller allt samman för Sven-Erik, livsnjutaren Jan-Erik och deras skyddslösa lillebror Olle. Men när allt ser som mörkast ut så inträffar ett underverk. Hoppet och framtidstron väcks till liv igen, och sagan ser ut att bära på en skimrande fortsättning. Men utanför de vindpinade knutarna döljer sig ett fruktansvärt hot, som visar sig vara långt mer bestialiskt än någon kunnat ana.


Originaltitel Pistvakt
Regissör Stephan Apelgren
Manus Lars Lundström
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Lennart Jähkel, Jacob Nordenson, Tomas Norström, Sten Ljunggren, Barbro Oborg, Pierre Lindstedt, Carl Magnus Dellow
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2515
Filmnummer 35999

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Ful_fisk
2020-06-21
Känslan för mörk humor från den roliga serien är bevarad, och även om det här tar en seriösare ton är det på något sätt charmigt hur b allting blir när filmen ska bli dramatisk, att allting tas på sådant hundraprocentigt allvar av foto, musik och skådespeleri, trots att allt som sker är så idiotiskt. Ändå fallerar filmen. Storyn tar lite för många förutsägbara och klichétyngda vägar, och när avståndet mellan skratten börjar kännas av så tappar berättelsen sin glöd. Charmen från serien finns här, och ibland glimrar det till, men överlag är det inte någon särskilt bra film.
Barneyk
2019-01-04
Jag vill minnas att det fanns en hel del i Pistvakt jag tyckte var roligt när jag såg det på TV ibland. Särskilt mycket roligt fanns det dock inte här. Svag tvåa.
Barneyk
2019-01-04
Jag vill minnas att det fanns en hel del i Pistvakt jag tyckte var roligt när jag såg det på TV ibland. Särskilt mycket roligt fanns det dock inte här...
LypsylateX
2016-08-06
Detta är TV-serien Pistvakt utan humor... kvar blir bara... misär.
picklessmulan
2013-06-27
Håller med en del av föregående inlägg. Tack vare konceptet så funkar den att titta på. Serien är så mycket bättre och det är nog mest av att konceptet är gjort för 30 minuter och inte 90. Musik och skådisar är bra som vanligt men manuset håller tyvärr inte.
Gordyal
2012-10-21
Efter en fullkomligt lysande öppningsreplik går det obönhörligen utför. Några spridda skratt senare så nås botten efter en kvart eller så. Därefter är det på gränsen till otittbart. (4/15)
Xenox
2012-07-16
Serien är bättre, men filmen är ändå okej.
Snipler
2012-05-01
Serien är helt underbar men det höll inte riktigt som en film, det blev för seriöst på nått sätt och koncentrationen hamnade för mycket på kuliss och för lite på dialog.
iron&wine
2011-09-29
all charm som du finner i 1:a säsongen av pistvakt är i denna långfilm längre bort än palmerna i svartlien. pistvakt ska kännas lågbudget och ha en enkel story med välskriven dialog. I filmen tappar skaparna fokus o ger en högbudget känsla med typisk dramahandling utan intressant dialog. illa...
izaFACE
2010-11-04
älskar serien, nu är jag bara besviken....