2.2

Pixels

När utomjordingar misstolkar videoklipp från klassiska arkadspel som krigsförklaringar mot dem bestämmer de sig för att anfalla Jorden, med taktik hämtad från samma spel. För att kunna rädda världen tar president Will Cooper kontakt med sin barndomsvän, hemmabioinstallatören och tidigare arkadmästaren Sam Brenner. Under hans ledning får ett team av arkadnördar i uppdrag att ta kampen mot utomjordingarna. Till sin hjälp har de överstelöjtnant Violet Van Patten som förser arkadspelarna med unika vapen.

Originaltitel Pixels
Regissör Chris Columbus
Manus Timothy Dowling, Tim Herlihy
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad, Peter Dinklage, Matt Lintz, Brian Cox, Jane Krakowski, Sean Bean, Denis Akiyama, Jackie Sandler, Ashley Benson, Serena Williams, Anthony Ippolito, Jared Riley, Jacob Shinder, Andrew Bambridge

bnw
2023-07-17
3+. Mer tramsig än jag väntat mig först jag hörde talas om den. Ungefär lika tramsig som jag väntat mig efter att jag hört lite grejer om den. Intressant med en Adam Sandler-film där Adam Sandler inte spelar den karaktär man stör sig mest på.
Nathalena
2022-07-27
Älskar 80 temat, skratt och underhållning , festlig film!
BjörnBandhund
2021-10-02
Någon enstaka skön replik lyckas nästan rädda upp det hela till en tvåa, men... nej. Jag tål inte den här typen av film.
mb_morgana
2019-12-07
Det här skulle kunnat vara filmen som föranledde Bechdel-testet. Riktigt avskyvärd kvinnosyn genom hela filmen.
C12
2019-11-10
Lite småcharmig film i Ghostbusteranda
Mysharry
2019-01-05
Dålig, men den gick att titta på
Henkepedia
2018-05-01
Jag förväntade mig inte mycket av denna filmen och det är delvis därför jag väntat med att se den.
ModestyWilde
2017-12-14
Det här är absolut URUSELT! Den sämsta smörja jag sett i år! By far!! Överspelat. Sopig idé. Töntigt manus. Fattar inte ens att det här ska föreställa kommersiell film - jag har inte något gott att säga om det här skräpet - tyvärr! Jag orkade inte ens se slutet ... URK! Det här är nästan ett skolboksexempel på hur man gör en riktigt dålig film ...
wasteoftime
2017-06-16
Det finns delar i den här filmen som verkligen är kul och bra, men så finns det delar som är mer... meh? Det här hade nog passat bättre som en barn/familjefilm. Det är ju absolut inte dåligt, men inte heller bra. Fastnar liksom i limbo någonstans... 0,3 på SH-skalan.
Litsne
2017-06-13
Jag hade låga förväntningar, men filmen lyckades ändå inte uppfylla dem. En svag 2:a.