2.2
2.2
Pixels
När utomjordingar misstolkar videoklipp från klassiska arkadspel som krigsförklaringar mot dem bestämmer de sig för att anfalla Jorden, med taktik hämtad från samma spel. För att kunna rädda världen tar president Will Cooper kontakt med sin barndomsvän, hemmabioinstallatören och tidigare arkadmästaren Sam Brenner. Under hans ledning får ett team av arkadnördar i uppdrag att ta kampen mot utomjordingarna. Till sin hjälp har de överstelöjtnant Violet Van Patten som förser arkadspelarna med unika vapen.
Originaltitel | Pixels |
Regissör | Chris Columbus |
Manus | Timothy Dowling, Tim Herlihy |
Genre | Komedi, Action, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad, Peter Dinklage, Matt Lintz, Brian Cox, Jane Krakowski, Sean Bean, Denis Akiyama, Jackie Sandler, Ashley Benson, Serena Williams, Anthony Ippolito, Jared Riley, Jacob Shinder, Andrew Bambridge |
3+. Mer tramsig än jag väntat mig först jag hörde talas om den. Ungefär lika tramsig som jag väntat mig efter att jag hört lite grejer om den. Intressant med en Adam Sandler-film där Adam Sandler inte spelar den karaktär man stör sig mest på.
Älskar 80 temat, skratt och underhållning , festlig film!
Någon enstaka skön replik lyckas nästan rädda upp det hela till en tvåa, men... nej. Jag tål inte den här typen av film.
Det här skulle kunnat vara filmen som föranledde Bechdel-testet. Riktigt avskyvärd kvinnosyn genom hela filmen.
Lite småcharmig film i Ghostbusteranda
Dålig, men den gick att titta på
Jag förväntade mig inte mycket av denna filmen och det är delvis därför jag väntat med att se den.
Det här är absolut URUSELT! Den sämsta smörja jag sett i år! By far!!
Överspelat. Sopig idé. Töntigt manus. Fattar inte ens att det här ska föreställa kommersiell film - jag har inte något gott att säga om det här skräpet - tyvärr! Jag orkade inte ens se slutet ... URK! Det här är nästan ett skolboksexempel på hur man gör en riktigt dålig film ...
Det finns delar i den här filmen som verkligen är kul och bra, men så finns det delar som är mer... meh? Det här hade nog passat bättre som en barn/familjefilm. Det är ju absolut inte dåligt, men inte heller bra. Fastnar liksom i limbo någonstans... 0,3 på SH-skalan.
Jag hade låga förväntningar, men filmen lyckades ändå inte uppfylla dem. En svag 2:a.