nya casino utan svensk licens

3.5

Burning Money

Den verklighetsbaserade berättelsen om den tumultartade relationen mellan två män som blir älskare och skoningslösa bankrånare.

Baserad på romanen Plata quemada av Ricardo Piglia från år 1997.

CinemaStrange
2015-09-10
en sån där som hamnar i mitten men stundtals bra.
haajen
2014-12-21
Det enda som talar emot filmen är att den är för lång, i övrigt är det här snyggt, spännande, tragiskt och galet sexigt! Bra spel, snygg regi och queerperspektivet gör att filmen sticker ut från mängden.
JimCarrey
2012-12-24
Bästa heist-filmen jag sett. Fantastiska idéer och metod. Jag gillar hur berättarrösten blir mindre och mindre påträngande i takt med att kärleken stegras och segrar över den hämmande reflektionen.
Paddyeahh
2011-09-01
Ja, jag hamnade då verkligen på brottslingarnas sida. Snacka om att jag kände för dem. Det var nästan jobbigt.
Kayuzuzu
2008-07-28
Riktigt bra! Att man hamnar på brottslingarnas sida tycker inte jag gör något. Man inser att de gjort dåliga saker, men de är ändå individer. Den här filmen lyckas göra kriminella till individer. Skitbra!
grannemedgud
2008-01-24
Latinovarianten av Bonnie & Clyde.
seriost
2006-06-30
Otroligt gripande, fast lite våldsförhärligande kanske. Man hamnar på brottslingarnas sida lite grann.