1.8

Pocahontas 2 - Resan till en annan värld

Den här gången skickas Pocahontas längs en ny stig när hon kliver ombord på ett stort skepp för att resa till England. Eskorterad av den stilige, engelske gentlemannen John Rolfe, hennes jättelike livvakt Uti, fripassagerarna Meeko, Percy och Flit ger sig Pocahontas ut på ett viktigt fredsuppdrag. En helt ny värld väntar henne på Londons livliga gator , men det gör också ett nytt hot från Rathcliffe! Under det att Pocahontas förbereder sig inför den eleganta Kungabalen, med en näst intill komisk hjälp av jungfrun Fru Jenkins, växer hennes känslor för Rolfe. Men John Smiths plötsliga uppdykande tvingar Pocahontas till ytterligare ett livsavgörande beslut mellan två kärlekar och två sätt att leva!

Originaltitel Pocahontas II: Journey to a New World
Regissör Bradley Raymond, Tom Ellery
Manus Allen Estrin, Cindy Marcus, Flip Kobler
Genre Animerad, Familjefilm, Musikal, 90-tal
Skådespelare Billy Zane (röst), Irene Bedard (röst), Judy Kuhn (röst), David Ogden Stiers (röst)

simsix
2024-07-30
Värsta disneyuppföljaren någonsin. De som gjorde den bara kastade bort allt med orginalet som det inte var värt någonting.
ToddDowney
2019-01-29
Bättre än ettan men inte drekt svårt att slå.
dafreakish
2018-11-24
Ytterst medioker uppföljare där storyn hastas fram och karaktärsutvecklingen är fullständigt osannolik. Mer en klackspark än den första vilket gör den lite mer underhållande. Men det är snudd på en etta.
2017-12-10
Absolut inte, riktigt dålig...
Tatty
2016-04-11
Okej film men jag gillar ettan mycket bättre. Fast slutet på denna filmen var mysigt iallafall. Gillade slutet.
peu-depeu
2015-09-14
Riktigt skräp. Så gott som allt som var bra med originalet är borta. Storyn är bara en massa blaj.
LuxLisbon2
2013-02-13
Varför, Disney?
karlstadtös
2012-09-15
Jag tyckte denna var söt, är svag för kärlek i Disneyfilmer.