2.1
2.1
Poker Face
En teknikmiljardär är värd för ett pokerspel med höga insatser mellan ett par barndomsvänner, men kvällen tar en vändning när långvariga hemligheter avslöjas, en utstuderad hämndplan sätts i verket och tjuvar bryter sig in.

Originaltitel | Poker Face |
Regissör | Russell Crowe |
Manus | Stephen M Coates, Russell Crowe |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 2020-talet |
Skådespelare | Russell Crowe, Liam Hemsworth, Aden Young, Steve Bastoni, RZA, Daniel MacPherson, Brooke Satchwell, Paul Tassone, Matt Nable, Benedict Hardie, Molly Grace, Elsa Pataky, Jack Thompson |
Kändes som den kunde blivit bra, men en flopp
Det absoluta bottenmärket i kråkans katalog och extra tråkigt att han även regisserar och har varit delaktig i manus för det är oförklarligt vad som kan ha dragit honom till den här filmen. Har ni sett en film som är så kass att det är inspirerande utan att det är en kalkon? Om inte titta på Pokerface. Det är svårt att veta var man ska börja, de banala karaktärerna? den hoprafsade intrigen eller huvudrollsinnehavaren som aldrig sett tröttare ut? Det är även svårt att förklara hur en så pass rutinerad skådespelare misslyckas så med att regissera ett balanserat skådespeleri hos karaktärerna. Minns ni dock att jag sa att vissa oerhört kassa filmer är inspirerande trots att de inte är kalkoner? Det innebär ändå ett visst underhållsvärde.