Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Poker Face


En teknikmiljardär är värd för ett pokerspel med höga insatser mellan ett par barndomsvänner, men kvällen tar en vändning när långvariga hemligheter avslöjas, en utstuderad hämndplan sätts i verket och tjuvar bryter sig in.


Originaltitel Poker Face
Regissör Russell Crowe
Manus Stephen M Coates, Russell Crowe
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2020-talet
Skådespelare Russell Crowe, Liam Hemsworth, Aden Young, Steve Bastoni, RZA, Daniel MacPherson, Brooke Satchwell, Paul Tassone, Matt Nable, Benedict Hardie, Molly Grace, Elsa Pataky, Jack Thompson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 14
Filmnummer 143563

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


wictor88
2023-01-15
Kändes som den kunde blivit bra, men en flopp
Ghostface
2022-11-19
Det absoluta bottenmärket i kråkans katalog och extra tråkigt att han även regisserar och har varit delaktig i manus för det är oförklarligt vad som kan ha dragit honom till den här filmen. Har ni sett en film som är så kass att det är inspirerande utan att det är en kalkon? Om inte titta på Pokerface. Det är svårt att veta var man ska börja, de banala karaktärerna? den hoprafsade intrigen eller huvudrollsinnehavaren som aldrig sett tröttare ut? Det är även svårt att förklara hur en så pass rutinerad skådespelare misslyckas så med att regissera ett balanserat skådespeleri hos karaktärerna. Minns ni dock att jag sa att vissa oerhört kassa filmer är inspirerande trots att de inte är kalkoner? Det innebär ändå ett visst underhållsvärde.