nya casino utan svensk licens

Police Story

Kevin Chan är en polis i Hong Kong som, i stort sett, själv arresterar en gangsterledare. Dock blir Kevin misstänkt för mordet på en poliskollega. Nu måste han rentvå sitt namn samtidigt som han försöker slippa bli arresterad eller mördad och dessutom försöka få flickvännen att inte lämna honom...

Filminfo

Originaltitel Ging chaat goo si
Regissör Jackie Chan
Manus Edward Tang
Skådespelare Jackie Chan, Maggie Cheung, Brigitte Lin, Chor Yuen, Charlie Cho, Kam Hing-ying, Ben Lam, Fung Hark-on

Skapad 2019-11-09 av niebaotan
Chan Ka Kui (Jackie Chan) jobbar för polisen, han och hans kollegor får ett uppdrag med namnet \"Operation Boar Hunt\". Uppdraget går ut på att hitta och sätta dit en knarkskurk vid namn Chu. Ka ...   Läs mer »

Sheepy
2025-03-31
Handlingen lämnar visserligen ganska mycket att önska men detta kompenserar filmen med sina våghalsiga och väl koreograferade stunts. Hade hela filmen hållit samma klass som den långa inledande actionsekvensen och slutet hade detta varit en av de bästa actionfilmerna någonsin. Tyvärr är övriga delar inte lika starka och humorn är stundvis riktigt pinsam. Police Story är oavsett detta mycket sevärd och Jackie Chan visar ett enormt engagemang för produktionen.
F-M-J
2023-03-11
Sjukt rolig och underhållande. Chan äger ett kul sinne och fruktansvärt begåvad. Detta tillhör det bästa han gjort. Ett måste!
Noseman2005
2021-07-26
Police Story räknas ju till en av de absoluta Jackie Chan-klassikerna, och visst innehåller den här filmen några riktigt snygga akrobatik-/aktionsekvenser. Men den känns samtidigt väldigt löjlig, inte minst i de - enligt västerländska mått - extremt föråldrade förhållningssätten till framförallt manligt/kvinnligt och sex, vilket blir tydligt i rättegångsscenen och scenerna i Jackies lägenhet. Jag pallar inte riktigt att se förbi det, så vi landar på en gyllende medeltrea i betyg. (6/10)
thebully
2019-02-15
Jackie Chan är ett jävla geni!
myslas
2018-10-12
Visst är det lite fånigt ibland men jösses vad jag skrattar. Det tillsammans med fantastiska stunts gör det här till en utmärkt actionkomedi. Grym underhållning.
Dutch
2017-08-03
För mycket av det efterblivna clowneriet, men schyssta stunts.
ilBrutto
2015-04-14
Några ljuspunkter men så oerhört pratig att det nästan blir löjligt
MrPraline
2014-12-18
Bra film, vad man förväntar sig utav en Jackie Chan film.
zonk
2014-06-14
Actionscenerna och en del fysisk humor är utmärkta, men en del däremellan, speciellt domstolsscenen, är direkt olidigt.
BrutusBeefcake
2014-03-23
Förlåter alla larvigheter och jönserier med den enkla grund att i denna goa 80-tals rullen så får man se några av Jackies mest galna och imponerande stunts någonsin. Actionscenerna är helt fantastiska och det är Jackie på sitt bästa. Svag 4:a!