Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Police Story


Kevin Chan är en polis i Hong Kong som, i stort sett, själv arresterar en gangsterledare. Dock blir Kevin misstänkt för mordet på en poliskollega. Nu måste han rentvå sitt namn samtidigt som han försöker slippa bli arresterad eller mördad och dessutom försöka få flickvännen att inte lämna honom...


Originaltitel Ging chaat goo si
Regissör Jackie Chan
Manus Edward Tang
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Jackie Chan, Maggie Cheung, Brigitte Lin, Chor Yuen, Charlie Cho, Kam Hing-ying, Ben Lam, Fung Hark-on
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1036
Filmnummer 7769

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av niebaotan
Chan Ka Kui (Jackie Chan) jobbar för polisen, han och hans kollegor får ett uppdrag med namnet \"Operation Boar Hunt\". Uppdraget går ut på att hitta och sätta dit en knarkskurk vid namn Chu. Ka ...   Läs mer »

Kommentarer


Noseman2005
2021-07-26
Police Story räknas ju till en av de absoluta Jackie Chan-klassikerna, och visst innehåller den här filmen några riktigt snygga akrobatik-/aktionsekvenser. Men den känns samtidigt väldigt löjlig, inte minst i de - enligt västerländska mått - extremt föråldrade förhållningssätten till framförallt manligt/kvinnligt och sex, vilket blir tydligt i rättegångsscenen och scenerna i Jackies lägenhet. Jag pallar inte riktigt att se förbi det, så vi landar på en gyllende medeltrea i betyg. (6/10)
thebully
2019-02-15
Jackie Chan är ett jävla geni!
myslas
2018-10-12
Visst är det lite fånigt ibland men jösses vad jag skrattar. Det tillsammans med fantastiska stunts gör det här till en utmärkt actionkomedi. Grym underhållning.
Dutch
2017-08-03
För mycket av det efterblivna clowneriet, men schyssta stunts.
ilBrutto
2015-04-14
Några ljuspunkter men så oerhört pratig att det nästan blir löjligt
MrPraline
2014-12-18
Bra film, vad man förväntar sig utav en Jackie Chan film.
zonk
2014-06-14
Actionscenerna och en del fysisk humor är utmärkta, men en del däremellan, speciellt domstolsscenen, är direkt olidigt.
BrutusBeefcake
2014-03-23
Förlåter alla larvigheter och jönserier med den enkla grund att i denna goa 80-tals rullen så får man se några av Jackies mest galna och imponerande stunts någonsin. Actionscenerna är helt fantastiska och det är Jackie på sitt bästa. Svag 4:a!
Ful_fisk
2014-01-22
Klassisk kinesisk 80-tals-rulle av och med Jackie Chan. Mycket humor, mycket action. Ibland kan det kännas lite larvigt med de smått barnsliga skämten, men de ger också en bra distans till storyn, vilket gör att filmen håller ihop bättre. Den simpla storyn funkar bättre för en rolig film än en hårdkokt. Men om det är något som totalt dominerar filmen så är det givetvis action-scenerna med Chans enastående stunts. Makalöst bra! Uppgörelsen innehåller hans mest legendariska stunt, som är så avancerat och livsfarligt hela scenen visas tre gånger efter varandra! Höhö, ofrivillig humor är också humor. Men överlag en hejdlöst underhållande film. Man ser den med ett stort leende och önskar att det skulle göras sådana här överdrivna och roliga actionfilmer även här i Europa. Kanon!
-kakihara-
2013-12-06
Jackie Chan är i toppform och det är fullproppat med bra action, galna stunts och den sedvanliga larviga humorn som har förmågan att bli så dålig att det blir roligt. Det är den här kombinationen som tillsammans utgör charmen med Jackie's filmer. Tunn handlingsmässigt, men ack så underhållande... Stark 3/5
Visa äldre kommentarer »