Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Polisskolan 3 - Begåvningsreserven


Det finns två polisskolor i staten och guvernören bestämmer sig för att stänga av av dem för att spara pengar. För att det ska bli rättvist skall skolorna jämföras under några veckor. Rektor Mauser betalar två instruktörer i Lassards skola för att "utjämna oddsen" lite.


Originaltitel Police Academy 3: Back in Training
Regissör Jerry Paris
Manus Gene Quintano
Genre Komedi, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, Art Metrano, Tim Kazurinsky, Bobcat Goldthwait, George Gaynes, Shawn Weatherly, Scott Thomson, Brant von Hoffman, Bruce Mahler, Ed Nelson, Debralee Scott, Lance Kinsey, Brian Tochi, Andrew Paris, George R Robertson, Georgina Spelvin, David Huband, David James Elliott, Arthur Batanides, Jack Creley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7802
Filmnummer 4700

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


päronanton
2019-07-13
Nä, nu blir det inte roligt längre, visst någon scen fick mig att le, men annars så nä. Den saknar charmen som första filmen hade, sen börjar det bli en hel del upprepningar.
2004Orre
2017-02-18
Jag måste faktist säga att den innehöll jätte roliga skämt att skratta åt.
Bumbi78
2016-09-22
Som uppväxt med dessa sköna rullar är det svårt att förlika sig med att de flesta uppföljarna faktiskt var rätt dassiga. I tredje delen börjar repetitionen av skämten och genast blir det aningens sämre. Men här finns helt klart bra stunder också.
Rehn108
2016-04-18
Den hittills sämsta delen. Filmen är väldigt lik de första två och ser ut att ha försökt återupprepa lika delar koncept från de båda, ungefär. Mauser är lite tråkigare, våra hjältar är lite tråkigare, den enda som håller måttet (och kanske till och med är lite bättre i den här filmen) är Proctor. Han har rentav ett skämt jag kommer minnas som mycket kul. Annars är filmen ganska trist. Jag hade VERKLIGEN minnen av den här som något bättre.
Tatty
2016-03-05
Rolig och knäpp men ettan och tvåan är bäst.
spielmitmir
2016-02-05
Är konstig som tycker denna är absolut roligast? :D
dudson
2015-08-05
Pladdrig O jobbig men finns några roliga karaktärer och stunder.

2015-07-13
Denne er lett å like.
Dele
2015-05-16
Jag är svag för tramsiga bil- och båtjakter, vilket ihop med en Commodore 64 i ledningscentralen räddar detta dumma trams undan det lägsta betyget.
Krille80
2014-12-24
När man var yngre så var Polisskolan-filmerna en stor fröjd med härlig humor och handling. När man ser dem idag så är det bara första filmen som verkligen håller och glädjer. Denna den tredje filmen är dock inte helt utan underhållning men det som får en att ta sig igenom hela filmen är karaktärerna som man lärt sig att tycka om. Godkänt men inte mycket mer. 2+
Visa äldre kommentarer »