2.1
2.1
Polisskolan 3 - Begåvningsreserven
Det finns två polisskolor i staten och guvernören bestämmer sig för att stänga av av dem för att spara pengar. För att det ska bli rättvist skall skolorna jämföras under några veckor. Rektor Mauser betalar två instruktörer i Lassards skola för att "utjämna oddsen" lite.

Originaltitel | Police Academy 3: Back in Training |
Regissör | Jerry Paris |
Manus | Gene Quintano |
Genre | Komedi, Kriminalare, 80-tal |
Skådespelare | Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook, Art Metrano, Tim Kazurinsky, Bobcat Goldthwait, George Gaynes, Shawn Weatherly, Scott Thomson, Brant von Hoffman, Bruce Mahler, Ed Nelson, Debralee Scott, Lance Kinsey, Brian Tochi, Andrew Paris, George R Robertson, Georgina Spelvin, David Huband, David James Elliott, Arthur Batanides, Jack Creley |
Nä, nu blir det inte roligt längre, visst någon scen fick mig att le, men annars så nä. Den saknar charmen som första filmen hade, sen börjar det bli en hel del upprepningar.
Jag måste faktist säga att den innehöll jätte roliga skämt att skratta åt.
Som uppväxt med dessa sköna rullar är det svårt att förlika sig med att de flesta uppföljarna faktiskt var rätt dassiga. I tredje delen börjar repetitionen av skämten och genast blir det aningens sämre. Men här finns helt klart bra stunder också.
Den hittills sämsta delen. Filmen är väldigt lik de första två och ser ut att ha försökt återupprepa lika delar koncept från de båda, ungefär. Mauser är lite tråkigare, våra hjältar är lite tråkigare, den enda som håller måttet (och kanske till och med är lite bättre i den här filmen) är Proctor. Han har rentav ett skämt jag kommer minnas som mycket kul. Annars är filmen ganska trist. Jag hade VERKLIGEN minnen av den här som något bättre.
Rolig och knäpp men ettan och tvåan är bäst.
Är konstig som tycker denna är absolut roligast? :D
Pladdrig O jobbig men finns några roliga karaktärer och stunder.
Jag är svag för tramsiga bil- och båtjakter, vilket ihop med en Commodore 64 i ledningscentralen räddar detta dumma trams undan det lägsta betyget.
När man var yngre så var Polisskolan-filmerna en stor fröjd med härlig humor och handling. När man ser dem idag så är det bara första filmen som verkligen håller och glädjer. Denna den tredje filmen är dock inte helt utan underhållning men det som får en att ta sig igenom hela filmen är karaktärerna som man lärt sig att tycka om. Godkänt men inte mycket mer. 2+