Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Porrkungens tårar


Berth Milton Jr. är en av de svenska företagsledare som orsakat allra flest löpsedlar och artiklar i modern tid. Som chef för världens största porrimperium PRIVATE har det skrivits spaltmetrar om rättegången där han påstås ha ?stulit? företaget från sin far, om hur hans far anlitade Hells Angels mot honom och om hans skatteflykt med miljoner på fickan. Men vem är denna porrkung egentligen bakom masken? Dokumentären tar oss med på en överraskande resa tillbaka i tiden till Berths dramatiska uppväxt, och tar sedan publiken in i hans personliga jag i nutid. Med hans egna ord, men också vänners och fienders ord, och genom filmade terapitimmar med en kvinnlig psykolog.


Originaltitel Porrkungens tårar
Regissör Fredrik von Krusenstjerna
Manus Fredrik von Krusenstjerna
Genre Dokumentär, 2010-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 223
Filmnummer 105002

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


haajen
2014-12-18
Rätt ointressant dokumentär om ett tragiskt slem.
StureStenhög
2014-10-04
De intressantaste människorna är oftast de som man inte riktigt vet vad man ska tycka om, tyvärr är det sällan de som skildras på film, och därför känns just den här dokumentären så välkommen. Jag gillar att nån överhuvudtaget har tagit sig an projektet och försöker komma Berth Milton Jr. inpå livet. Helt sympatisk verkar han inte vara direkt, men kanske förtjänar han ändå sympati? Intressant var det hursomhelst att försöka få grepp om honom. Den största bristen ligger dock kanske i att jag i slutändan fortfarande inte riktigt vet vem han är, men det beror kanske mer på Berth själv än på filmen. Stark trea
Werim
2014-05-02
Hyfsat intressant, inte riktigt mitt område. Känns mest tragiskt.
solan
2014-01-11
Väldigt gripande. Man undrar hur det gick sen.
jep
2013-12-29
Det fanns nästan bokstavligen en liten Rosebud i slutet av berättelsen när han berättade om kälken som styvpappan svetsade åt honom. Nästan för bra för att vara sant!
mammene
2013-12-23
Mycket modigt av Bert att ställa upp på det här och släppa masken. Jag fick känslan av att han fast han är "stor" så finns den lille pojken där och när masken faller så syns han mer. Man kan tycka vad man vill om det han gjort och det han håller på med, det är en människa som gått igenom mycket och det krävs mod att stå för det. Krusenstjerna har gjort ett avslappnat porträtt.
indygrinder
2013-12-23
Intressant och fascinerande om ett tragiskt livsöde i en skum bransch. Seniors onda telefonmeddelanden och svek blir ännu läskigare än i boken (där man slipper alla Ed Hardy-tröjor). Mot slutet blir det faktiskt riktigt gripande. Hoppas Junior fortsätter terapin.
Caligari
2013-12-20
Jag har nog aldrig varit med om att en film som börjat så dåligt har slutat så bra.
InzZzomnia
2013-12-19
Lite för kort och tråkigt att Berth bara gav upp så där men visst när ens företag bara blir bortryckt från en så där får man väl förstå att han inte var så sugen längre, men ändå helt OK.
Raimo_1985
2013-12-19
Jag tycker den var intressant. Frågan är om den handlar mest om Senior eller om Junior?
Visa äldre kommentarer »