Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Possessor


Tasya Vos är agent för en hemlig organisation som använder sig av implantat i hjärnan. Dessa implantat gör att man kan ta över andras kroppar och göra dem till lönnmördare.


Originaltitel Possessor
Regissör Brandon Cronenberg
Manus Brandon Cronenberg
Genre Thriller, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Andrea Riseborough, Jennifer Jason Leigh, Christopher Abbott, Tuppence Middleton, Sean Bean, Rossif Sutherland, Gabrielle Graham, Gage Graham-Arbuthnot, Raoul Bhaneja, Hanneke Talbot, Hrant Alianak, Rachael Crawford, Megan Vincent, Kaniehtiio Horn, Deragh Campbell, Dorren Lee, Doug MacLeod
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 137577

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2021-11-26
Hoppsan, så onödigt utdraget och långsamt. Jag fattar inte grejen med att dra ut varje klipp alldeles för långt. Som en tjugominuters kortfilm hade den kunnat bli riktigt bra. (5+/15)
Robkiller
2021-10-19
Mysko, men inget man glömmer i första taget.
monodrive
2021-07-26
Har längtat efter något nytt från Brandon Cronenberg, efter den fenomenala Antiviral. Är inte besviken, älskar att kastas in i en bisarr värld där det onormala blir normalt. Fotot, känslan och atmosfären är mitt i prick. Tyvärr blir det överdrivet våldsamt och jag tror att en stor målgrupp utesluts pga alla vidrigheter vilket är synd. Slutet lämnar mig också med en "jaha"-känsla, "blev det inte mer än så". Jag vill sätta en 5:a för hantverket och ambitionen, men storyn och framför allt upplösningen räcker inte riktigt hela vägen.
amam
2021-04-09
Brandon Cronenberg är en intressant regissör, tar en del efter sin pappa. Filmen är intressant men verkar aldrig riktigt ta vägen till slutet eller utforska de ämnen den verkar prata om. Mest så berättar den en historia inom de ramarna. Stark trea.
Engravadlax
2020-11-20
Kan tycka att det extrema våldet flyttar fokus från allt annat. Samtidigt vet jag inte om jag tycker att det finns så mycket annat att fokusera på.
Engravadlax
2020-11-20
Kan tycka att det extrema våldet flyttar fokus från allt annat. Samtidigt vet jag inte om jag tycker att det finns så mycket annat att fokusera på.
Kriffot
2020-08-05
Precis som Freaky friday