Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Possible Worlds


George lever flera liv i ett antal parallella världar. Till skillnad från andra människor är han medveten om detta. I de olika världarna har han olika relationer till samma människor som också samtidigt existerar (omedvetet) i de parallella världarna.


Originaltitel Possible Worlds
Alternativ titel Mondes possibles
Regissör Robert Lepage
Manus Robert Lepage, John Mighton
Genre Kriminalare, Mysterium, Drama, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Tilda Swinton, Tom McCamus, Sean McCann, Gabriel Gascon, Rick Miller, Griffith Brewer, Daniel Brooks, Steve Adams (I), Russell Yuen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 78
Filmnummer 13344

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2014-01-14
Ett rogivande och dialogfokuserat sci fi-drama. Svag trea.
Noethe
2013-06-03
Herregud vilken smörja
TheJack
2012-02-28
Ramberättelsen med polisutredningen är skittråkig och filmen är varken snyggt berättad eller gör någonting intressant av premissen. De filosofiska frågeställningarna är ju intressanta, men behandlas tyvärr ganska ytligt; har man läst en introduktionskurs till filosofi så finns det ingenting att hämta här.
DiMMUBoRGiR
2012-02-24
Lågmäld och tankvärd, skänker verkligen en givande filmupplevelse. Imponerande kameratänk i flera sekvenser. Synd att Tilda Swinton kämpar alldeles för' mycket med dialekten, det gör henne onaturlig i vissa scener. Stark 4:a och klart sevärd!
DanielMott
2009-12-30
Jag gillade den kanadensiska regissören Robert LePages fantasifulla bagatell La face cachée de la lune när den kom 2003, men har skjutit på i snart två år att se den mer allvarsamme Possible Worlds. I natt såg jag så äntligen denna filosofiska och lågmälda berättelse, där Tilda Swinton gör en av sina bästa roller sen Orlando. En av de bästa science fiction-filmerna från 00-talet med vackert foto i grunt skärpedjup och stilig klippning. Tänkvärd och rekommenderad. Betyg: 4
1x4x9
2006-11-29
Dialogen alldeles i slutet är det som lyfter filmen. (så stäng inte av för än du sett hela filmen)
carrie
2006-09-11
Kräver mycket av tittaren, mycket analytisk filosofi. Intressant...
Taliah
2005-10-27
Nagot i den har filmen grep verkligen tag i mig. Karlekshistorien (eller vad man ska kalla den) va val sadar, men det rent filosofiska fragestallningarna som tas upp ar mycket intressanta. Huvudpersonen ar en san man skulle vilja sitta a prata med over en ol eller tva ;)