Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Postal


Postal är baserat på det ultra-våldsamma tvspelet med samma namn. Den handlar om Dude som bor i en husvagn tillsammans med sin fru Bitch i staden Paradise. När han väl trodde att saker inte kunde bli värre så går allting fel...


Originaltitel Postal
Regissör Uwe Boll
Manus Uwe Boll, Bryan C Knight
Genre Komedi, Action, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Zack Ward, Dave Foley, Chris Coppola, Michael Benyaer, Jackie Tohn, Erick Avari, Verne Troyer, Ralf Moeller, Michael Paré, J K Simmons, Chris Spencer, Seymour Cassel, Uwe Boll, Rick Hoffman, Holly Eglington, Lorielle New
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 851
Filmnummer 52488

Recensioner

Skapad 2019-12-23 av Mat1az
Först vill jag ge mig själv en eloge för att jag suttit igenom den här så kallade filmen, eller kan man ens kalla det för film? Jag ser den mer som en septiktank fylld till kanten av illaluktand...   Läs mer »

Kommentarer


Samtalsmanicken
2020-03-29
Inte alls lika genomruttet och roligt som spelet den baseras på, men produktionsmässigt fann herr Boll en glimt av stil i utförande. Den gick att genomlida utan att falla i tristess.
Tsurugi
2016-04-30
Svag trea.
NoWireHangers
2016-04-26
Riktigt dum komedi som onekligen lockar till en del skratt. En helt annan klass än Bolls värdelösa komedi Blubberella. Får en snäll trea.
Apamedvapen
2015-09-25
... en Uwe Boll-film som jag inte ger en 1:a!? Har helvetet frusit till is? Jag vet knappt vad jag ska säga (/skriva).
Engravadlax
2015-06-09
Inte i närheten så kasst som genomsnittsboll, men fortfarande dåligt.
MetalJukebox
2015-01-09
Det går inte att neka att ett par repliker/scener här och var är oväntat bra. Dock är det mesta rätt uselt, majoriteten av karaktärerna är riktigt störande och dåligt spelade. Då jag spelat Postal 2 så får jag medge att den här filmen i sin uselhet känns som spelet, både i den generella atmosfären och hur den ser ut. På något sätt motiverar den biten mig att sätta en tvåa istället för etta, i alla fall för stunden. Spelet var också ganska kasst men jag spelade trots allt igenom det.
Asmorod
2014-01-29
Min respekt för Mr. Boll har definitivt förhöjts.
Johan_G
2013-01-12
Skön humor, men sen har den inte så mycket mer, men humorn är bra gjord :)
Gordyal
2012-09-30
Kompromisslöst och bitvis riktigt roligt, men lite väl rörigt. Inte mycket hjärna där, inte. (5+/15)
Deepshit
2012-07-07
En av de värsta filmerna jag har sett på väldigt länge. Det är nästan ett mysterium att användare på filmtipset satt ett högre betyg än 1 på den här filmen. Uwe Boll försöker göra någon komisk action genom att driva med USA:s utrikespolitik samtidigt som han använder sig av övervåld och kiss - och bajs humor. Det är varken roligt eller häftig, det är bara skit. Man vill egentligen se en Boll film utan att förvänta sig något men undra inte om Postal är det sämsta han har gjort.
Visa äldre kommentarer »