Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Mysteriet i Mouthe


David Rousseau är en författare som lider av skrivkramp men han träffar på en kvinna som han tror ska ge honom inspiration till hans nästa roman. Kvinnan är en blondin som tror sig vara en reinkarnation av Marilyn Monroe men samtidigt tror polisen att hon är död och har tagit en överdos av sömnpiller.


Originaltitel Poupoupidou
Alternativ titel Nobody Else But You, Ingen annan än du
Regissör Gérald Hustache-Mathieu
Manus Gérald Hustache-Mathieu, Juliette Sales
Genre Komedi, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jean-Paul Rouve, Sophie Quinton, Guillaume Gouix, Olivier Rabourdin, Arsinée Khanjian, Eric Ruf, Clara Ponsot, Lyès Salem, Joséphine de Meaux, Ken Samuels, Antoine Chappey, Frédéric Quiring, Nicolas Robin, Finnegan Oldfield
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 129
Filmnummer 90610

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2020-03-21
Det handlar om ost modellen och TV väder tjejen Candice / Martine (Sophie Quinton) som förutom dessa två extraknäck även gärna identifierar sig själv som Marilyn Monroe. Ett tragikomiskt mysterium kan man kanske kalla det. Och det bjuds på en hel del bisarra scener. Som tur är backas det hela upp av ett bra soundtrack. Tillexempel Felicianos version av California dreamin´ gör ju sig väldigt bra mot snödrivorna. Härligt med kreativitet. Gérald Hustache-Mathieu står för regin.
nestle
2014-12-21
Bra film med bra sammanflätning och en härligt mystisk känsla genom hela filmen. Påminner lite om den svenska filmen "Smala Sussie". Stark 3a.
m4e
2012-02-29
Trevlig film med intressanta karaktärer och bra flyt och tempo. Var inte tillräckligt "vass" för att få mig riktigt engagerad i handlingen, men riktigt skön stämning. Gillar hur den spelar "California Dreaming" och liknande musik samtidigt som de vadar omkring i halvmeterdjup snö.
Dobegirl
2012-02-25
Ok film, snyggt filmad men det saknas något man vill se mer av....
lipepeli
2011-11-02
stämningen som de försökte bygga upp kändes inte helt autentisk...annars en ok film.
mylar
2011-10-30
Underbart skön stämning i denna medryckande deckargåtefilm. Den är skickligt uppbyggd så att jag blir underhållen och slipper leka gissa-nästa-scen med mig själv, vilket brukar hända i den här typen av film.