Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Power Rangers


Fem gymnasieungdomar tvingas inse att de måste bli någonting extraordinärt när de upptäcker att deras småstad Angel Grove ? och världen ? är på väg att förgöras av ett hot från rymden. Utvalda av ödet, inser de att de är de enda som kan rädda planeten, men för att göra det måste de överkomma sina problem och tillsammans bli Power Rangers innan det är försent.


Originaltitel Power Rangers
Alternativ titel Saban's Power Rangers
Regissör Dean Israelite
Manus John Gatins
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Becky G, Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Matt Shively, Cody Kearsley, David Denman, Robert Moloney, Anjali Jay, Sarah Grey, Morgan Taylor Campbell, Caroline Cave, Kayden Magnuson, Bill Hader (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274
Filmnummer 123772

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2022-02-18
Svag tvåa. Mest långtråkig, de blir inte riktiga Power Rangers eller har riktiga fightscener förrän de sista 30 minuterna av en 2 timmars rulle. Fy fan.
best_jeppe
2019-03-03
När jag valde att slå på filmen på Netflix så var jag helt övertygad om att jag skulle sätta en 1a på denna men till min stora förvåning så tyckte jag att den var helt okej och lite lite charmig. Det här är verkligen en dussin film som jag kommer glömma bort ganska snabbt men den funkade att titta på. En lagomt kompetent film. Svag 3a.
Mikael602
2019-02-18
Jag älskade nostalgin från då man var liten och tyckte Power Rangers var hur coolt som helst. Tyvärr så funkar formatet inte på film, och blir mestadels löjligt många stunder. Var några coola vattenscener i början men utöver det så skiner budgeten igenom.
Robkiller
2019-01-14
Det här blev mest långtråkigt...
miss_spears
2018-03-21
Som största fanet när det begav sig (var väl runt 9) så uppskattar jag verkligen nostalgin med den här filmen.
theFeber
2018-03-20
Oj vad tramsigt! Filmen följer standardmall 1A, inklusive totalt ointressant och platt antagonist. Hjälp!
dafreakish
2018-03-13
Fascinerande löjligt men med visst underhållningsvärde. När jag tänker på Power Rangers tänker jag på det töntigaste som någonsin visats på TV. När denna, otroligt onödiga, reboot då kommer i min väg är förhoppningarna väldigt låga. Det mesta blir som jag förväntat mig, det är ett hopplock av Fantastic 4 och Transformers men det som ändå räddar tvåan är den betydligt mer seriösa tonen än i serien. Hygglig bakgrundshistoria, om än klyschig, gör att filmen börjar okej även om den sen blir vad man kunnat förvänta sig. Det är dumt, superfånigt men helt okej en sen måndagskväll. Men inte mycket mer.
Teriaky
2018-03-06
Störtlöjlig. Men det var förlagan också, så det gav en hälsosam dos nostalgi.
Sir_Lord
2018-03-02
Kändes rätt ointressant och skådespelarna kände nog likadant när de gjorde den.
nufan
2018-02-26
Gillade den här lika mycket som om jag skulle se serien i vuxen ålder. Skräp då(gillade det då) skräp nu
Visa äldre kommentarer »