Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Priest


Priest, en legendarisk krigare från det senaste vampyrkriget, lever i en obskyr tillvaro bland andra överlevande människor i en muromringad, dystopisk stad som styrs av kyrkan. När hans systerdotter blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt för att hitta henne. Han får sällskap av systerdotterns skjutglade sheriffpojkvän och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.


Originaltitel Priest
Regissör Scott Charles Stewart
Manus Cory Goodman
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Maggie Q, Lily Collins, Brad Dourif, Stephen Moyer, Christopher Plummer, Alan Dale, Mädchen Amick
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2440
Filmnummer 78394

Recensioner

Skapad 2019-12-17 av bluevelvet
Priest (Paul Bettany) är en legendarisk krigare från ett stort vampyrkrig, som nu lever i en stad omringad av en mur som styrs av The Church där Priest tillhör det över skiktet. Dock ställs hans...   Läs mer »

Kommentarer


ThePatient
2020-09-07
En film kan verkligen inte bli mer vad man förväntar sig än så här. Allt känns helt och hållet stilenligt, och de proppar sina scener fulla med precis de rätta klyschorna hela filmen lång. Vill du ha en cool actionrulle med slow mo-sekvenser, närbilder på avslöjande blickar och balla oneliners har du din rulle här!
Hanness
2020-01-06
Bottenbetyget är inte långt ifrån.
Rai
2019-10-27
Så jäkla sämst!! Gillar inte vampyr filmer....
Gordyal
2019-04-23
Megagenrefilm proppad med stölder. Tempot är högt och ofta är det lika coolt som korkat. Underhållningsvärdet är högt, men allt som oftast är det bara för jävla dumt. Betydligt mer yta än substans, fast det hör väl popcornfilmer till. Men här är gapet större än vanligt. Äh, det är bara att släppa sargen, blåsa ut sin egen hjärna och ha lite skoj. (8+/15)
Bumsi
2018-10-08
Den når inte så jävla långt, men i sin genrer blir det ändå en lysande stjärna
fanny7504
2018-07-02
Klyschor, dåliga skådisar och knepig handling. Om det hela utspelade sig i framtiden, varför var alla klädda som i vilda västern?
vetegrodd
2016-04-20
Bättre än vad jag trodde, stabil 3a, högre betyg går helt enkelt inte på denna typ av film, den är för simpel. Men utifrån de premisser den byggde på dvs fighting sci fi film där det väger på specialeffekter och en story som funkar för att kallas film, så gör den ett bra jobb, den är inte riktigt så typisk som man förväntar sig, miljöerna är smakfulla och storyn är medryckande. Mot slutet börjar man dock känna att man vet hur det kommer att sluta vilket gör att man tappar lite intresse. Bra skådisar på rollerna
Mysharry
2015-06-12
Egentligen vill jag inte ge den en tvåa, men jag så ju hela smörjan... Och det var en det fräcka klyschor, och i mitt tycke sköna vampyrer (men har vi inte sett dem förr, i andra skräprullar?). Tack och lov var eländet ganska kort, i alla fall.
Jockson
2014-11-03
Seg men med okej slut, kände aldrig att man riktigt brydde sig om karaktärerna. Cool action emellan åt.
Valarn
2014-11-02
Riktigt jävla dålig.
Visa äldre kommentarer »