Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

The Martian Colony Wars


En amerikansk soldat blir utan förvarning på ett mystiskt sätt teleporterad till Mars. Där upptäcker han att han är mitt i en stor strid i ett krig mellan två tidigare okända raser. Han får kämpa så gott han kan för att överleva.


Originaltitel Princess of Mars
Alternativ titel Avatar of Mars, John Carter of Mars
Regissör Mark Atkins
Manus Mark Atkins
Genre 2000-tal, Science Fiction
Skådespelare Antonio Sabato Jr, Traci Lords, Mitchell Gordon, Matt Lasky, Chacko Vadaketh, Noelle Perris
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 78416

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2013-01-23
Asylum slår till igen med en kopia på.. hmm.. ska inte avslöja nåt.. men huvudpersonen heter John Carter... kul att kopian kom 3 år innan "originalet" dock. Annars var det väl som vanligt.. uselt manus, värdelös dialog... långsamt tempo, kass regi och även om Antonio gör det ok.. vem fan kom på idén att plocka in Traci Lords? Men de ska ha lite plus för att den håller intresset uppe i sin uselhet.. och miljöerna är lite snygga ibland...
ekman
2012-03-09
Trots allt inte så illa som befarat. Sabato och Lords gör sitt jobb under otacksamma förutsättningar, och tharkernas gummibetar är en källa till nära nog ändlös underhållning. Spår av originalhistorien går att skönja, vilket också är ett plus.
santiago
2010-09-01
Helt obegripligt vilken dynga det här är. Jösses. Först säger de att det inte är Mars och sen i slutet säger de att de ska återvända till "den röda planeten"...

2010-01-10
Ser man på filmen med glimten i ögat så har den sina ljusa punkter, men dom är få. Helt otroligt att dom fortfarande gör den här typen av skräp. Men hoppa kunde han i alla fall.
turbog3
2010-01-09
B-filmer kan ha en viss charm, ibland kan man njuta av en B-film. Detta är inte en sådan film... Detta är en B-film bland B-filmer om ens det :( Ett mycket oblygt försök att blanda ihop Star Wars, Farscape och en mängd andra filmer men den katastrofala klippningen, de dåliga skådisarna, den oerhört träiga dialogen och de sanslöst urusla effekterna gör det till en pina att försöka uthärda till den totalt ointressanta upplösningen... Inte ens en, filmen igenom, totalsur Traci Lords kan rädda detta! Bottennapp!

2010-01-01
Aj aj aj. Vilken kass film. Enda anledningen att den inte får en etta är att Traci Lords regerar