Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Prizzis heder


Charley arbetar som torped åt maffiafamiljen Prizzi. På ett bröllop träffar han Irene som också försörjer sig som torped. De två inleder ett förhållande som snart leder till kompikationer.


Originaltitel Prizzi's Honor
Regissör John Huston
Manus Richard Condon, Janet Roach
Genre Komedi, Drama, Romantik, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Jack Nicholson, Kathleen Turner, Robert Loggia, William Hickey, Anjelica Huston, John Randolph, Lee Richardson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 885

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

sirkurt
2018-02-01
Otroligt tråkig och platt film, aldrig spännande eller roligt
Krille80
2015-01-05
Den stora förväntan låg i att jag kände glädje över att denna film skulle leverera humor och att Jack Nicholson och Kathleen Turner fanns att hitta i huvudrollerna liksom i en biroll Anjelica Huston. Tyvärr måste jag säga att humorn var snål och skådespelarna imonerande inte. Sedan om man ser till handling och maffiamiljön så har verkligen Sopranos gjort att en film som detta känns förlegad och fattig. 2+
Ful_fisk
2014-02-07
Screwball-gangsterfilm. Jack Nicholson och Kathleen Turner spelar huvudrollerna och självaste John Huston regisserar. Ganska kul och härligt snårig intrig. Särskilt många storskratt blir det dock inte. Dialogen hade kunnat skruvas upp och vara rappare och roligare. Nu är den ganska stillsam. Nåväl, underhållande ändå.
Berniey
2013-12-06
Ett totalt misslyckat försök att göra en gangster parodi,där det mesta går snett och bara är så sterilt och tråkigt.Jack Nicholson gör förmodligen sin sämsta roll någonsin och att det är Huston som är regissör är en gåta.
F-M-J
2013-11-22
Gemytligt, lättsamt och inte för involverande rulle. Går oerhört bra att slumra sig igenom med ena ögat öppet. Personligen är jag ett fan av slutet och tycker det gjorde filmen lite mer unik (i positiv bemärkelse).
#54
2013-07-29
Lättsam underhållning.
eliastheman
2011-11-04
eller fan.. en etta!
eliastheman
2011-11-04
ugh vad b...mest påtvingade romansen sen star wars prequals? svaag tvåa
Cftbl
2011-06-16
Äsch. Rätt ok, men mot slutet går det utför.. Dåligt där.
LouReed
2010-10-10
Känns som ett enda stort skämt....satt bara och gapade av förvåning över hur dåligt och B-betonat allt kändes.....Nej Nicholson....Nej Huston, vad har ni gjort för nåt!! Sämsta maffiafilm jag sett.