nya casino utan svensk licens

2.4

Protector - Mannen utan fruktan

Jackie spelar en polisman som jagar en gangster som mördade hans partner.

Filminfo

Originaltitel The Protector
Alternativ titel Wei long meng tan
Regissör James Glickenhaus
Manus Tang King-sang, James Glickenhaus
Skådespelare Jackie Chan, Danny Aiello, Sandy Alexander, Victor Arnold, Roy Chiao

sven_usling
2023-11-04
Ganska tråkig actionfilm, men vad kan man förvänta sig av Glickenhaus? Det är inte det sämsta Chan gjort, men det är helt klart på undra halvan.
Zebulonm
2017-01-04
En bra hong kong rulle...
Zok
2016-11-14
En film som jag såg mycket när jag var mindre, men tycker faktiskt att den håller bra fortfarande. En underhållande action rulle helt enkelt.
LTT86
2014-05-18
Helt klart den värsta Jackie Chan film jag någonsin har sett.
dudson
2013-12-05
Jackie Chans enda bra film! riktigt fartfylld&underhållande 80-tals rökare med mkt naket/knark/komiska skurkar+ en del härligt våld" given 4a.
2012-01-29
Har nu sett den oklippta och handlingsmässigt längre HongKongversionen. Bra action och bra tempo i klassisk smaklös 80-talsrykare. Behöver en ordentlig release här.
Bomkia
2007-12-27
Föga intressant manus, men mycket våld och naket. Actionsekvenserna är faktiskt måttligt roande och Chan får iaf en ok fight. 2+
uCj
2007-08-27
Filmen är inte plågsam som vissa av hans filmer lyckats vara, men det finns heller ingenting intressant med den. De spektakulära scener som brukar kompensera en dålig story lyser med sin frånvaro, eller blev aldrig så bra som han hade tänkt sig kanske.
Nervegas
2005-10-17
Glickenhaus kan bättre än såhär.
vajpero
2005-09-07
HK-utgåvan var inte bra... Dubbad på kantonesiska :)