Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

P.S. I Love You


Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i nio år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.


Originaltitel P.S. I Love You
Alternativ titel P.S I Love You
Regissör Richard LaGravenese
Manus Richard LaGravenese, Steven Rogers
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, Kathy Bates, Harry Connick Jr, Jeffrey Dean Morgan, James Marsters, Dean Winters, Nellie McKay, Sherie Rene Scott, Susan Blackwell, Michael Countryman, Anne Kent, Brian McGrath
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5703
Filmnummer 57536

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


BarryHero
2022-05-25
Förstår inte varför denna är så omtyckt. Den liknande The Notebook (Dagboken, 2004) är betydligt bättre och mer underhållande. Visserligen OK soundtrack och fina irländska vyer, men Hilary Swank är osympatisk i sin roll och är svår att gilla.
TimBuckley
2020-08-03
Svår film att sätt betyg på. En fyra i känslan men en trea rent kritiskt.
Paramis
2019-08-13
Den enda anledningen att jag ser färdig denna är Butler. Som klippt o skuren för sin roll. Sen tycker jag inte Swank är speciellt trovärdig. En äkta chick flick !
Rai
2018-10-21
Går att se, men inget som håller sig kvar...
AngelsDiary
2018-02-15
Små gullig men inget jag kommer se igen.
Maggan04
2017-04-22
Hmm... jag är kluven. Så bra story men som filmatiseringen dödar. Är det bara jag som tycker att det var uselt skådespeleri (eller val av skådespelare? Den kunde varit så mycket bättre. Nu vill jag ju läsa boken och se om den gör storyn bättre.
Stygga-Vargen
2016-11-11
Boken är 10 gånger bättre. Men filmen är faktiskt också ganska bra. Svag 4:a.
mawCor
2016-07-23
Hade hört att denna film skulle vara riktigt sorglig och visst har den sina moments. Speciellt scenen med Holly och mamman. Tyvärr blir det snabbt ganska urvattnat (pun intended) och det långsamma tempot gör också att man börjar tröttna mot slutet. Hilary Swank var dock utmärkt i rollen som Holly. Bra film att se med din tjej som med stor säkerhet kommer att böla konstant medan du sitter och tröstar henne med armen runt henne.
Barneyk
2016-02-14
Jag ogillar filmen redan i det inledande grälet. Sen ligger jag och velar lite fram och tillbaka om jag känner mig snäll gentemot den eller inte men allt eftersom högen med småsaker jag stör mig på växer allt mer blir det ganska klart hur jag känner...
spielmitmir
2015-05-16
Hjärteknipande, vackert och romantiskt. Och faktiskt riktigt roligt!
Visa äldre kommentarer »