Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

PTU


När Inspektör Lo tappar bort sin pistol så går hans gamle polare i PTU, Police Tactical Unit, med på att hjälpa till att leta efter den under natten, men det blir kanske inte så enkelt som det var tänkt...


Originaltitel PTU
Regissör Johnny To
Genre Kriminalare, Drama, 2000-tal
Skådespelare Simon Yam, Lam Suet, Eddy Ko, Raymond Wong Ho-yin, Ruby Wong, Maggie Siu, Lo Hoi-pang
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 95
Filmnummer 17002

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2021-09-30
Lite väl tillrättalagd, med tramsiga och udda inslag som tar ut mig ur upplevelsen. Hade kunnat bli bra, men gillade inte alls detta.
KyLLo
2019-01-02
En våldsam film med udda scener och en speciell humor som jag tilltalas av. Soundtracket sticker ut också, eller om det främst är användningen av det. Påminner väl bland annat lite om introt till Eagles Hotel California. En annorlunda film, åtminstone i jämförelse med västerländsk. Klar trea.
Zebulonm
2017-04-02
Rätt rörig film.

2012-08-26
Högst ordinär actionrökare som nästan fick mig att somna! Snyggt filmad är den men inget vidare och dessutom märkligt soundtrack enligt mig...mycket svag 2a
Jochman
2011-07-17
ingen hit, och jag brukar endå gilla Jojnny To

2007-01-16
PTU är en actionfilm från Hong Kong som har en intressant inledning. En polis går in på en restaurang för att äta och bland bordsgästerna finns ett gäng kriminella grabbar. Tyvärr behålls inte intensiteten i filmen på samma sätt hela vägen. Polisen i fråga blir av med sitt tjänstevapen vilket är en allvarlig sak, inte minst i Hong Kong. Erfarne regissören Johnny To står bakom filmen. De mest minnesvärda filmerna är den coola Fulltime Killer samt storslagna Breaking News. Det är på actionfronten To lyckats bäst hittills även om han testat på att göra det mesta i filmväg. PTU kunde ha blivit något bra men först och främst känns det som filmen lider många brister på grund av en låg budget. Därtill är skådespelet inget som övertygar. PTU når inga minnesvärda höjder utan får placeras i facket tillsammans med dylika medelmåttor.
DiMMUBoRGiR
2006-08-01
Besvikelse. Väntade på att något exceptionellt, spännande eller överraskande skulle hända. Icke. Hade lförväntningar som inte alls infriades. Tråkig och oengagerande... i relation till de flesta andra asiatiska filmer som kommit de senaste åren. Visst duger den, men inte mer.
WederLight
2006-04-28
En usel och dum film.
Almgren
2006-04-04
-> som leker med tanken på slumpen och sammanträffanden, lite existentialism+butterfly effect.
Almgren
2006-04-04
Snygg film.
Visa äldre kommentarer »