Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Pu-239


Timofey jobbar på ett kärnkraftverk i Ryssland, och blir exponerad för en dödlig dos strålning när han försöker förhindra en härdsmälta. Men i stället för att belöna Timofey för hans insats, blir han en syndabock och får ingen kompensation. För att säkra sin familjs framtid stjäl Timofey en liten dos militärt plutonium - Pu-239 - och beger sig till Moskva för att sälja det på den svarta marknaden


Originaltitel The Half Life of Timofey Berezin
Alternativ titel Pu 239
Regissör Scott Z Burns
Manus Scott Z Burns
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Radha Mitchell, Jason Flemyng, Nikolaj Lie Kaas, Steven Berkoff, Paddy Considine, Mélanie Thierry, Kenneth Bryans, Oscar Isaac, Jordan Long, Danja Baryshnikov, Connor McIntyrem, Florina Cercel, Constantin Barbulescu, Oana Cojocaru, Irene Bagach
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 87
Filmnummer 62644

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hanness
2018-03-03
Oerhört besviken, hade väntat mig så mycket mer. Den har potential men tyvärr så håller det inte, allt för många brister i filmen.

2011-08-30
Hade väntat mig en mer seriös film än vad jag fick se. Gillar inte riktigt stilen. Svag tvåa.
KillerPutte
2010-10-30
(rek.3) Räckte inte riktigt till för att motsvara mina förväntningar. Trist att de skall prata engelska med rysk brytning. Filmen hade en potential men lyckas inte hålla fokuset, utan spretar åt olika håll. Vissa scener griper tag i en, medan andra bara är en lång transportsträcka. Typisk trea.
The_falcon
2010-05-10
Det faktum att alla snackade engelska med rysk brytning gjorde det ganska svårt att komma in i filmen för först störde jag mig något enorm på det. Jag löste det genom att låtsas som om de bara snackade någon underlig brittisk dialket och då blev det aningen lättare. Filmen i sig är dyster och brutal. De gjorde ett klokt beslut i att placera Paddy Considine i huvudrollen, han är verkligen fantastisk.
Uppercut
2010-04-26
Denna film hade kunnat vara så mycket bättre än den var. Vissa av skådespelarna spelade över att det blev pinsamt. Paddy Considine äger dock. Ett plus i kanten för det vackra fotot.
altemark
2009-03-02
Lider av samma problem som lock, stock & two smoking barrels + att soderbergh är involverad. Svag 2:a.
gnolam
2008-08-22
Lite grann som en mer seriös, långsam och dyster "Lock, Stock and Two Smoking Barrels". Mörk humor FTW.
Pos
2008-07-24
Riktigt bra faktiskt! Bra story, bra manus och en grym och rå stämning genom hela filmen.