2.3

Puff, Puff, Pass

Två avslappnade snubbar blir av med sin lägenhet precis när de ska kolla på "The Shank". Deras jakt på kabel-tv för dem genom drog-rehab och en komplex idé gör att de får kontakt med Mr. Big.

Originaltitel Puff, Puff, Pass
Alternativ titel Living High
Regissör Mekhi Phifer
Manus Ronnie Warner, Kent George
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Danny Masterson, Ronnie Warner, Mekhi Phifer, Ashley Scott, Darrell Hammond, Terry Crews, Constance Marie, John C McGinley

Fermis
2009-06-23
på gränsen till 2a
Pontflopp
2008-05-08
alltså.. det är synd att filmen ibland försöker verka lite drogsmart, lite småintellektuell, för det är den verkligen inte. det går alltid snett när nånting försöker verka för mer än vad det är och så är också fallet med vissa delar av den här filmen. Andra delar kan faktiskt var hyfsat underhållande - om man bara slötittar.. inget intellektuellt värde..
HG:sson
2007-11-01
Går att se. Har sina stunder.

2007-08-14
PATETISKT DÅLIG FILM!!!!!!!!!!!
Yakultheredelk
2007-02-21
Att argumentera för ett mer drogliberalt samhälle utan att anses vara en fara för samhället funkar visst bara på en nivå där allt hopp om mänsklighetens intelligens är förlorad. Puff, Puff, Pass - eller Living High - försöker vinna land genom att spekulera kring Shawshank redemption och ordet irrevelant. Men filmen kontinuitet är miserabel och manusförfattarna måste helt ha tappat greppet om de 3 olika akterna i strukturen av en berättelse.