Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Pumpkin


Carolyn är den perfekta universitetstjejen. Hennes Alfa Omega Pi vill så gärna vinna "Sorority of the year"-utmärkelsen. Därför smörar de för styrelsen genom att ta det stora ansvaret att coacha handikappade ungdomar i idrott inför en tävling. På Carolyns eget ansvar faller Pumpkin. Han visar sig vara alldeles speciell...


Originaltitel Pumpkin
Regissör Anthony Abrams, Adam Larson Broder
Manus Adam Larson Broder
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Christina Ricci, Brenda Blethyn, Lisa Banes, Marisa Coughlan, Amy Adams, Caroline Aaron, Erinn Bartlett, Dominique Swain, Harry Lennix, Julio Oscar Mechoso, Michelle Krusiec, Nina Foch, Hank Harris, Melissa McCarthy, Marisa Petroro, Sam Ball
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 256
Filmnummer 8459

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hypostas
2013-10-09
Underbart skruvad sorority-komedi. En bortglömd liten juvel.
Ludo
2012-10-28
OMG! Någon borde stå till svars för den här filmen. Och ALDRIG få göra film igen.
guaruska
2009-11-11
Vilken film! Vad konstigt att en så otroligt tillsynes kall film kan göra ett sådant intryck. Den är en samhällssatir, trots "xani"s komentar, den är ironisk och den driver med sig själv som film. Den är tecknad, den är otroligt teatralisk, den är grafisk och estetisk. Väl genomtänkt och j*vligt bra tema. Den utmanar och den provocerar. Den borde visas i skolan.
rasmus12345
2009-09-21
hej
ASSFACE
2009-09-16
Men usch! Och vilken konstig moral...
Kommie
2009-05-15
Trots att filmen i sig saknade mycket i form av bra skådisar, bättre repliker och för spretig så vann den tillbaka väldigt mycket med berättelsen, man ville ju verkligen ha det där fina slutet. Fin kärlekshistoria!! - Vilket sjukt samhälle man är del av!
xani
2009-05-10
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Var detta verkligen satir? Jag kan inte tro det. Isf misslyckades de katastrofalt. Filmen är ju helt all over the place. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag förstår det helt enkelt inte. Så fenomenalt dåligt.
ladygreen
2008-09-22
Bra tanke till film, men hallå...vad är det för skit att hon tar på sig all skuld till allt, som hans bilolycka som helt var hans eget fel. jaja I slutändan är de enda som den handlar om hur sjukt ytliga alla är.
Beccson
2008-06-08
Skum film, men ok. HAHA, Carolyns kille! :)
scissor
2008-05-14
Jag gillade den här filmen men jag vet egentligen inte varför, den har sin charm. Upplevde den kanske liite för lång, mindre fokus på Ricci hade nog kunnat göra filmen bra mycket kortare och mer intensiv.
Visa äldre kommentarer »