Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Puppet Master: The Littlest Reich


Vår ofrivilliga hjälte Edgar, en tillbakadragen seriebokhandlare, har ärvt en märklig docka som han hoppas kunna sälja på ett konvent. Men när dockan plötsligt försvinner, och det visar sig att andra dockor också gått upp i rök, är det inte långt kvar tills helvetet bryter ut på riktigt.


Originaltitel Puppet Master: The Littlest Reich
Regissör Sonny Laguna, Tommy Wiklund
Manus S Craig Zahler
Genre Komedi, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Thomas Lennon, Jenny Pellicer, Nelson Franklin, Charlyne Yi, Michael Paré, Barbara Crampton, Udo Kier, Alex Beh, Matthias Hues, Skeeta Jenkins, Anne Beyer, Victoria Hande, Betsy Holt, James Healy Jr, Laurie Guzda, John Walpole, Grace Montie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 35
Filmnummer 131501

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-10-13
Men för helvete var något jag sa till mig själv några gånger under denna förmodade reboot. Har man sett de tidigare femtioelva Full Moon-producerade Puppet Master-filmerna vet man på ett ungefär vad som väntas, men här skruvas det upp rejält på våld, blod och gore. Underhållande och budgetstram precis som vi är vana med. Barnslig som jag är hoppas jag på fler titlar i den här nya stilen.
Taliah
2018-12-14
Finns lite taffliga moments och slutet är aningen abrupt men fantastiska dialoger, sjukt blodig och bra balans med humorn.
Henkepedia
2018-09-09
En reboot på filmserie där de kunde göra det bättre och här lyckades de lite halvt
callusis
2018-08-18
Gulligt ju.
PeterTheW
2018-08-17
Glore galore, minst sagt. Underhållande, men hade faktiskt väntat mig lite mer av något skrivet av Zahler. Kul med lite svenska regissörer.
DrJW
2018-08-17
Jag har bara sett den första och andra filmen, och jag vet att den tredje filmen är en prequel, men man behöver inte titta på de andra filmerna eftersom den här är en reboot och enligt producenterna så utspelas denna i en parallell universum . Den här var inte så hemskt dålig jag trodde den skulle bli, men den var inte bra heller. Filmen är rätt blek och det enda som får ens uppmärksamhet är döds och gore scenerna, och det finns en som var verkligen fucked up! =P Men det finns också en dödsscen där blodet såg ut som grillsås! Den har en efter credits-scen, men den kändes inte nödvändigt.